Dobrý den , chtěla bych Vás poprosit o radu , jsem v 8 týdnu těhotenství, a až na svědění prsou , únavu a občasné motání hlavy mi je poslední dva týdny uplně dobře, kontrolu mám až za 2 týdny. Ze začátku jsem špinila tak mi doktor dal prášky na udžení těhu. myslíte že je to v pořádku? Mám kolem sebe dost lidí , kteří bohužel potratili a bojím se aby bylo miminko v pořádku, když nic necítím. děkuji za názory .....
@lencaaaal jediny co me zrovna dneska napadá je "buď ráda"!!! Nevolnosti neukazuji nic o vývoji plodu, takže jejich absence neznamená, ze je něco špatně, jejich přítomnost ti zase nezaručí ze je vše ok. Snaž se byt v klidu a pokud možno užívej ze je ti dobře. Co ja bych dala za to, aby uz ty moje nevolnosti byly fuč. Takže klídek 😉
Též jsem to tak měla a cítila se "normálně" 🙂 O těhotenství mě ujistily až pohyby mimča ve 4. měsíci, do té doby jsem se vlastně cítila netěhotně. Ale ničemu to nevadilo ;)
děkuji moc "holky" pomohly ste mi. Vím , že těhotenství není nemoc jen se mi to zdálo zvláštní 🙂) 😀
Já se stále necítím těhotná, kromě rostoucího pupku :D a to jsem už 23tt.
Jsem ve 36tt a krom toho, že u obouvání bot mám pocit šprajcnuté vařechy uvnitř, mi nic není a ani nebylo. Nezvracela jsem, nebylo mi zle, neměla jsem emoční bouře a dokonce ani nevím, co je tvrdnutí břicha. Prostě kdybych měla MS, ani nevím, že jsem těhotná. Malá je naštěstí celou dobu v pořádku (ťuk ťuk). Počítám s tím, že těhotenské neduhy ještě můžou přijít, proto si užívám každého dne, kdy je mi dobře. 😉
@veraga ja jsem tedy měla cele tehu celkem fajn ale od 33tt to začalo, otoky, tvrdnuti, ten rozestup stydké spony (to je bolest jak blázen), takze jak rada vzpomínám na začátek kdy mi bylo fajn 😉
Vubec se nestresuj, ja jsem brala i antibitoika v tehotenstvi a maly je v pohode. Jde hlavne o tebe, uyivej si pocit, ze v tobe roste novy zivot a pokud je ti dobre, tak o to lepsi to je. 🙂 Pockej az budes v 9mesici a nebudes moc spat a nebudo ti videt ani kotnik. 😉
Mne akorat asi od druheho tydne po oplozeni porad staly bradavky. Zvracela jsem jednou ( ale jen proto, ze jsem si cichla ke zkazenym jatrum, to by se pozvracel kazdy), ale obcas mi bylo spatne od zaludku, hlavne vecer. Bud rada, ze je ti dobre🙂
Mam 37let a je to me 3ti ditko...citim se uplne superrrr. Do 4mes.jsem se sdm tam svezla na sve kobylce. Ted chodim vypomahat o vikendech do rodinneho hotelu...nic namahaveho,ale jsem mezi lidmi. Tak doufam,ze porod bude fajn...
já už také čekám třetí a nikdy mi u žádného těhu nic nebylo- jen ustavičný hlad, ale zatím jsem nepřibrala ani deko, v mé praci to ani nejde. taky si připadám nějak netěhotně 🙂
Já nevím, ale když vidím tyhle diskuze, tak si říkám jestli nejsou dnešní těhule trochu masochistky, že by chtěli furt blej a blejt 😀
Komu neni spatne a nic ho neboli,ma se fajn. I kdyz verim,ze pochybuje o tom,jestli je vubec tehotny. Ja jsem ted v 6 tydnu a krom toho,ze mi je obcas dost spatne a boli me zaludek,kdyz se najim,tak mi je fajn. Uvidim,jak to bude pokracovat.
A je taky fakt,ze clovek skoro z kazde strany slysi,ze ti bude spatne a co vsechno te bude bolet,tak si je pak nejisty,kdyz je mu fajn.
Ale jak jiny pisou. Uzivat si to. Jeste to muze prijit 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lencaaaal Ahoj, pocity v těhotenství jsou hodne individuální. Me třeba krom 10 dni bylo v prvním trimestru tak dobre, ze jsem pochybovala o tom, ze jsem těhotná 🙂 takze ano je to normální. Každá jsme jiná, některá zvraci od prvního dne skoro do půlky těhotenství, jiné je celou dobu dobre. Kdyby jsi o mimi měla přijít krvacela by jsi. Takze hlavne klid, to je to co potřebuješ. Jestli to ma miminko zvládnout musí mít klidnou maminku 🙂