V 7tt mám od 2 velikosti větší prsa. Čekám dvojčátka?

adyady123
29. říj 2014

Ahojky holky🙂

Nasla jsem jiz podobnou diskuzi, ale ,,par,, roku starou. Prosim zkusenejsi a objektivni o radu.
Jsem teprve na zacatku tehotenstvi. 7. Tyden, zacinam 8. A uz ted mam o 2. Velikosti vetsi prsa a ted z puvodni podprsenky 80B, mam najednou D. 80C mi byla asi dva tydny. Prsa bolely snad od prvniho tydne po ,,poceti,, a uz ted mam brisko. Mam ted chute, ale netlouatnu, jen mam to vypoukle brisko. Manzel mi rika, ze budeme mit dvijcatka, ale to se mi nechce verit. Mela jsem jit na UZ, ale bohuzel to jeste do 9. Tydne nestihnu a jsem jak na jehlach.

Moc dekuju za vyslechnuti a pripadnou radu ci utechu

pav_la
29. říj 2014

@adyady123 Já si nemyslím, že musíš čekat dvojčata 🙂. Já doma dvojčata mám, a když jsem je čekala, tak jsem hodně dlouho břicho neměla. V 11 tt. jsem se vdávala a v šatech nic vidět nebylo a nikdo to nepoznal. Prsa se mi zvětšila, ale to je normální. Teď jsem opět těhotná, čekám jedno a bříško mám už od 6 tt., 😉 . Takže buď v klidu. A kdyby to ta dvojčata náhodou byla, tak neboj, je to paráda 🙂 .

achjonetusim
29. říj 2014

Kdyby byla velikost prsou úměrná počtu dětí v děloze, tak mám z prvního těhotenství nejmíň čtyřčata 😀
Z menších trojek jsem měla během tří týdnů šestky - ani jsem nestihla koupit si podprsenku, půjčovala mi svoje moje babička. Na břichu ani zadku jizvy (strie, pajizévky) nemám, ale prsa mi popraskaly - to byla taková rychlost že to tělo nezvádlo. Břicho jsem měla hned, v třetímměsíci už mě lidi poušteli v tramvaji sednout.

dezyre
29. říj 2014

já jsem na tom podobně jako @achjonetusim :D Kdyby se to dalo poznat podle prsou, čekám asi čtyřčata :D Z mých áček mám ve 25tt déčka 😉
Spíš jsem slyšela poznatky, že prsa se hodně a rychle zvětšují u holčiček. Je pravda, že když jsem byla těhotná s klukama, tak jsem šla rodit s céčkama 😉 a teď jsem céčka měla v půlce ...

adyady123
autor
30. říj 2014

Je, to jste me celkem uklidnilo. Já všude na fórech četla jak moc prsa ze začátku ne vyrostla a další články. Dvojcatka jsou hezky, ale chci si v klidu hezky užit to první miminko. Kdyby to tak bylo s téma holkama. Tu bychrada🙂 ale hhlavně zdravý mimco.... Jste moc hodny

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru