V 7tt bolest podbřišku a špinění, 2,5 roku po císaři

krispinka20
16. pro 2016

Ahoj děvčata, mám na vás otazečku. Jsem v 7. tt a asi týden mě bolí v podbřišku a mírně,ale opravdu mírně špiním (tmavě červená/hnědá krev). Volala jsem sestřičce a ta mi řekla, že je to normální, že se mi roztahuje děloha a k tomu první porod (2,5 roku) byl císařským řezem. Že je to tím. Je tu někdo s podobným problémem v druhém těhotenství,první po císaři? Přemýšlím že si zajedu o vikendu na pohotovost pokud to nepřejde.

astyna
16. pro 2016

ahoj, mě celý první trimestr bolelo v podbřišku. Nyní zase vůbec. ALE nikdy jsem nešpinila. Nespokojila bych se z odpovědí, že se ti roztahuje děloha. V tak ranném stádiu nejde o žádné zásadní zvětšení dělohy, vždyť ji máš jako mandarinku. Ta jizva by mohla táhnout, ale pořád to nevysvětluje to špinění. Pokud máš možnost, a já být na tvém místě, zajdu si do nemocnice na pohotovost, ono se to taky může rozjet a pak už s tím nic neudělají.

Pokud máš doma ascorutin, manžel ho od lékaře předepsaný na křečáky, lupni si jeden. Mě to občas pomohlo i od té bolesti podbřišku. Je to jen vitamín, nic s tím nezhoršíš.

krispinka20
autor
16. pro 2016

@astyna děkuji za radu, asi jsem hloupá a čekala dlouho 😢 před chvílí jsem přinela z nemocnice. Dopsala jsem ten příspěvek,šla na záchod a už to se mě jelo všechno ven. Bohužel jsme o miminko přišli 😢 myslím že je to pro mě pořádné ponaučení. Přeju vám klidné těhotenství 🤰

astyna
16. pro 2016

@krispinka20

jéééžiši, tak to mě taky (sakra) mrzí ... ještě jsem ti to i napsala, to mě mrzí....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru