Ahojte mamičky, poraďte, dnes jsem byla na kontrole jsem 7+1tt viděla jsem poprvé srdíčko, ale teď večer mě náhle přestaly bolet prsa, je něco špatně? Přijde mi, že i změkly, byly pevnější nalité a teď skoro nic necitim nepřijdu si jak těhotná..když na ně sáhnu a pomačkam bolí jen maličko, máte zkušenost?? Mohlo se něco stát??
Díky za každou zkušenost Míša.
mě taky nejvíc bolela před zjištěním těhu a byla snad i větší.. mě celkově v těhu nebolí prsa skoro vůbec
mě mezi 8-9tt přestaly bolet tak jsem plašila, ale bylo to ok. ono v tu dobu si tělo zvykne na tu hladinu hcg, ale pak mě v průběhu celého těhotenství střídavě bolely a nebolely 🙂 tak hlavně klid 🙂
Ještě než jsem zjistila těhu,teď už skoro vůbec...
Ahoj, měla prsa na začátku těhu bolela, byla větší, teď už ani ne, já myslím, že byses neměla bát🙂
Taky myslim, že se nemusis bát 🙂 Me taky nejak v tu dobu prestaly bolet.
no mě taky někdy bolí a někdy né, tak že bych to neřešila
Buď v klidu, né každé těhu ti musí být špatně a vše bolet, mě prsa začali bolet až nějak okolo 15 tt a to jen na chvíli jinak jsem úplně happy a těhotná si připadám až teď co cítím pohyby a už rapidně rostě bříško 😉 Takže buď v klidu, určitě je vše v pořádku 😉 Držím palce a gratuluju
mě taky přestaly bolet 😉 nemusíš se bát... ono u těhu je to každý den jinak a každý den něco 😀 😀 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, mě nejvíc bolela ještě předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, pak to pomalu odeznělo... nedělala bych si s tím hlavu, určitě je všechno v pořádku 😉 🙂