V 6tt srdíčko bylo vidět, v 8tt už nikde

petulaaaaa93
10. říj 2017

Dobrý den prosím vás o radu včera jsem byla na kontrole.. Jsem cca 8tt na ultrazvuku nic není žádné srdíčko v 6tt mi doktorka říkala že je vse v pořádku vyvíjí se to jak má a že začíná srdeční akce ale včera nic jen řekla že by se mohlo jednat o zámlkle těhotenství které jsem před 5 měsíci prodělala v 6tt a musela na revizi... Jakmile jsem začala brečet doktorka řekla že si ale není jistá že Teda ještě týden počkáme ale už tohle mi přijde divné proto jsem se na čtvrtek objednala k jinému doktorovi ať mi řekne svůj názor... Prosím nemáte stim někdo zkusenost prosím o jakoukoliv radu sama si už rady nevím jen myslím na to nejhorší děkuji

petulaaaaa93
autor
10. říj 2017

Tohle je ultrazvuk cca 6tt jak mi řekla že je vše v pořádku...

prcekverunka
10. říj 2017

V 6tt ještě srdeční akce být nemusela. Pokud byla a teď není, zřejmě není co řešit. Pokud v 6tt nebyla a jen řekla, že se vyvíjí dobře, teď taky není, tak bych ještě ta 2 týdny počkala.

petulaaaaa93
autor
10. říj 2017

@prcekverunka Říkal že se tam začíná srdeční akce objevovat tak nevím co si mám myslet..

markyhum
10. říj 2017

V 8 týdnu už srdíčko je snad ve všech případech,pokud nebyla posunuta ovulace.

monenta
10. říj 2017

dr je skvělá, že chce počkat, mě na pohotovosti s krvácením, řekli, že potrácím (den předtím u mého dr žloutkový váček, v ten den jrvácení jen gestační, srdíčko žádné..byla jsem 5-6tt, podle ms 7-8tt) a jestli chci revizi nebo "to" nechám odejít samo. nešla jsem a dr o týden později našel srdíčko!!! a jsem teď 21tt. vydrž, může to být ještě vše v pořádku! držím moc palce.

svadlenka_v
10. říj 2017

Vím, že můj příspěvek tě asi nepotěší, ale měla jsem to úplně stejně a čekání nepomohlo-na konci 11tt jsem potratila a pote musela ještě na revizi. Určitě bych navštívila ještě jiného doktora. I mě má doktorka, i když zamklé těhotenství bylo z UTZ téměř jisté, poslala rovnou na vyšetření do nemocnice. Přeji hodně sily!

petulaaaaa93
autor
10. říj 2017

@svadlenka_v já jsem také čekala že mě někam pošle ale nic a přitom říkala že si sama neni jistá že to není na ultrazvuku dobře vidět tak jsem z toho zmatená

markyhum
10. říj 2017

@petulaaaaa93 zaběhni si k jinému doktorovi at víš na čem jsi.

petulaaaaa93
autor
10. říj 2017

@markyhum už jsem na čtvrtek objednaná k jinému tak uvidíme co mi řekne ale mám strach..

markyhum
10. říj 2017

@petulaaaaa93 tak hodně štěstí 🍀

svadlenka_v
10. říj 2017

@petulaaaaa93 tak třeba právě chce ještě týden nebo dva počkat než bude opravdu jisté, že podle týdne těhotenství tam už to srdicko musí být vidět. Ale chápu tebe, že tak dlouho v nejistotě být nechceš. Držím palce! Já už doma dvě štěstí mam,takže to sice byla smutná zpráva, ale člověk vlastně ani nemá moc čas to řešit a trápit se tím 🙂

prcekverunka
12. říj 2017

@petulaaaaa93 No já nevím, jsem teda sestra, ačkoliv ne z gynekologie. Ale podle mě buď srdeční akce je nebo není. Začíná se objevovat je opravdu nic neříkající pojem.

vendelinka08
12. říj 2017

Ja jsem srdicko mela cca asi uz 6tt urcite...ale dr rikal ze je slabsi a za tyden se uvidi. A za tyden uz nebilo vubec. Je to o trpelivosti. Ani dobry gynekolog vam nezaruci prospivajici tehu. Maji ruzne pripady a kdyz si nejsou jisti tak radeji pockaji co se z toho vyvine.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru