V 6tt špiním a bolí mě podbřišek. Bojím se zbytečně?

verona72
23. lis 2014

Ahoj ženy, mám strach jsem v 6tt špinim a mám bolesti v podbřišku bojím se že o malé přicházím nebo je to normální takhle na začátku?? ☹ ☹ ☹

pincola
23. lis 2014

Žádná trága se dít nemusí, má to hodně holek, ale těhotenství je v ohrožení, to zas ano. Musíš ležet, měla bys bys být na PN a brát ascorutin. Určitě to neznamená, že potrácíš, to by bylo až kdybys krvácela asi tak jako při menstruaci. Špinění má hodně těhotných, ale che to nepodcenit a fakt ležet, co nejvíc spát a vyhnout se aktivitě a i sexu takhle ze začátku. Držím palce.

ninikry
24. lis 2014

bolesti v podbrisku jsou bezne, spinit taky muzes, dokud to neni jasna krev, tak nestresuj, ale byt tebou, valim k doktorovi, sice s tim v tehle fazi nic moc neudela, ale aspon rekne, co to je a pripadne da neco na udrzeni...

lusyy
24. lis 2014

Mne takto bohuzel zacinal potrat v 6+4 spineni,pak krvaceni jako pri menstruaci a pak hooodne hodne velke krvaceni,ale tim jsem se zase vycistila a nemusela na kyretaz. Dr.to pak bere jako opozdenou menstruaci,takze to neresil.

bajana
24. lis 2014

kazde krvacanie v tehotenstve treba riesit s dr., aj spinenie

sulemina
24. lis 2014

mne taky začal takto potrat v 7 týdnu, p.s. prosím není to k tématu, ale zbitečně? to snad ne...

lvicek2000
24. lis 2014

Tady to nevyresime. Ja mam tu zkusenost, ze jsem spinila 3 mesice u obou tehu, u druheho dokonce krvacela a miminko bylo v poradku, ani mi nikdo nerikal, ze mam lezet, tim se potrat stejne nezastavi. Jine holky ti napisou, ze jim tak zacinal potrat. Zasla bych k lekari, abys mela jistotu 😉

elvira
24. lis 2014

Já jsem od začátku špinila - byla jsem doma na rizikovém, hodně ležet, utrogestan a ascorutin, ale to, samozřejmě musí posoudit doktor... Může to znamenat i potrat - bez doktora se nic podstatného stejně nedozvíš...

zuza01
24. lis 2014

Jediné, co se dá dělat, je jít k dr. Barva krve nerozhoduje, z vlastní zkušenosti, je jedno, jestli je tmavá nebo jasná.

verunka_korunka
24. lis 2014

Taky jsem splnila... Pak to na chvíli přestalo a v 11tt přišli na zamlkle těhotenství a následovala revize. Doktoři mi řekli že léky na to moc nezabírají, že jsou zbytečné. Jestli se to má stát, tak se stane. Hledala jsem a měli pravdu. Navíc pro uklidneneni, polovina těhotných co špiní je v pořádku a má normální těhotenství, druhá půlka je na tom hůř. Já to štěstí neměla ☹ ale myslí pozitivně, šance ze je vše v pořádku je docela velká, dokud neteče čerstvá krev.

mandala
24. lis 2014

Nemám zkušenost, ale ihned bych letěla k lékaři.

aklin
24. lis 2014

Já s tím bojuju do teď, mímčo mi v břichu pěkně roste. Dokonce ještě mám i menstruaci. To špinění u mě je způsobené tím, že mám trochu slabší cévky a tak dochází k praskání cévek a následně ke špinění.

hvizdalka
24. lis 2014

Ahoj, ja mela to same, v sestem to zacalo a trvalo skoro 2 tydny..doktorka mi rekla, ze to nemusi znamenat nic ale taky muze a ze se musi pockat. Dala mi utrogestan a to je vse. Normalne jsem chodila do prace a doufala, ze to dobre dopadne. Pak to prestalo a v 8 tydnu byla krasna srdecni akce a prospivajici tehotenstvi. Nestresuj se, pokud nemas velke krece a velke krvaceni nemusi o nic jit, ale urcite jdi k doktorce. Drzim palce!

mischel26
25. lis 2014

bojím se zbytečně!! 😉

evaamy
25. lis 2014

Co ta hrubka v nadpisu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru