V 6tt prázdná dutinka, hCG 16100

nicotka
12. pro 2015

Ahoj. V 5+6 tt jsem byla objednaná ke gynekologovi, aby mi potvrdil těhotenství. Udělal mi ultrazvuk, kde viděl jen malou prázdnou dutinu. Moc se mu to nezdálo a tak mu ještě odebral krev na zjištění hcg. Druhý den mi bylo oznámeno, že hcg je 16100. Hodnota se mi zdá dostacující, jen mě zaráží ta prázdná dutinka, nemělo by při tak vysoké hodnotě jít vidět už více? Pozval si mě přesně za týden od té kontroly na další kontrolu. Mám strach, kéž by bylo vše v pořádku. ☹

xoriska
12. pro 2015

Já jsem měla prázdnou dutinku v 5+0 tt s hCG 4800 o týden později , tedy 6+0 byl vidět plod se srdeční akci.

pekkaa
12. pro 2015

Ahoj. Kdyz se podivas na tabulky hcg v krvi dle dnu od poceti, tak uvidis, ze to rozmezi je strasne siroke. Je to totiz i dost individualni...
Dulezitejsi je ten ultrazvuk. Uvidis za tyden. Mohlo se stat, ze ovulace byla pozdeji. Tydne tehotenstvi dle posledni menstruace totiz prepokladaji, ze ovulace byla 14dni po zacatku posledni menstruace. U me treba je to posunute az o 10 dni, takze ja jsem hned na prvni navsteve hlasila, ze dle MS to o cca 10 dni nebude sedet, ze mam dlouhe cykly, aby me pak zbytecne nestresovali tim, ze je tam toho vidno jeste malo..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru