Ahoj holky mám opravdu starost co se to děje. Jsem v 6 týdnu a už 2x mě ze spaní probudily silné krátké křeče v podbřišku. Jinak mám stále tlak v bříšku jako při PMS. Nekrvácím. Mám strach o miminko.
PS: jsem těhotná poprvé takže pokud zbytečně plaším omlouvám se.
doktorka má do pondělka dovolenou a na úterý jsem stejně objednaná na uzv, na prvním už jsem byla ale byla tam jiná dr a ta byla dost divná nejdřív že těhotná nejsem mi zdělila od stolu tak jsem jí ukázala těch 9 testů co jsem si radši vzala s sebou a pak teprve s uvolila mi udělat ultrazvuk. pak mi i přes viditelný váček řekla že je to neprůkazné. tak fakt nevím. A do toho ještě tyhle starosti
ja jsem v 8 tydnu, pristi tyden jdu teprve na ultrazvuk. je mi satle spatne a brisko me poboliva permanentne. lékařka mi rekla, ze to byva dobře znameni --- ze pry se roztahuje a zvetsuje děloha, a vůbec vse se prizpusobuje v brise tehotenstvi. tak se snazim verit. 🙂)
Ahoj, měla jsem to na začátku taky a byla jsem z toho strašně vyděšená. Měla jsem tak hrozný bolesti v podbřišku, že jsem kolikrát až brečela, jak to bolelo. Dr mě pořád ujišťoval, že je to normální, že se roztahuje děloha.. a teď mám doma 5. měsíční krásnou a zdravou holčičku. Takže moc moc držím palečky a neboj se. A kdyby něco, tak je pořád lepší plašit a být stokrát u doktora, než něco zanedbat 🙂
Ahoj, aj mňa na začiatku pobolievalo, ale iba ako pri ms, občas pichanie, alebo také sťahovanie dělohy, asi to je normálne. Pokial by si to mala nejaké neznesitelné, určite sa poraď s lekárom 🙂
Tak se přidávám, netuším který jsem týden, zatím jen dvě čárky na testu a Mudr. až 24.7. tak snad něco objeví. Křeče mám občas taky a bála jsem se, že to je špatně, ale tady jste mě uklidnily 😉 snad to tedy bude ok a všem držím palce. Jinak někomu se občas ukáže narůžovělý výtok? To mě teď taky děsí...mám teď dva dny a jen jednou a úplně nepatrně...ale víte jak..plaším..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
jo, tak tady ti asi nikdo nemůže říct s jistotou, zda je to ok nebo není 🙂 to ti musí říct dr. Taky jsem měla bolesti a to v průběhu celého těhotenství, vždy jsem se bála co se děje, ale vše bylo ok, roztahovaly se vazy, mimčo si dělalo místo, atd. Pokud jsi byla u dr. a mimčo je tam kde má být tak to snad bude ok 🙂