V 6tt je na ultrazvuku jen projasnění 3 mm, hCG 3000

sarinka55
3. únor 2015

Dobrý den jsem 5+5 a na ultrazvuku nic nejde vidět jen drobné projasnění 3mm,nevím co si o tom mám myslet , bojím se že jde o mimo-děložní,HCG jsem měla z 26.1.1800.a z 2.2.HCG 3000,příjde mi to strašně málo, mám velké obavy a strach , na kontrolu mám jít za týden jestli něco už uvidí, je mi to divné že nic nevidí , měl ste někdo podobný problém ?

elu
3. únor 2015

To je ještě brzy, naše doktorka, ani tak brzo ultrazvuk nedělá, vůbec bych se nestresovala....do 8 týdne je čas, vše bude ok

elu
3. únor 2015

Já jsem těhotná asi jak ted ty a k doktorce jdu az 16 . února 😵

sarinka55
autor
3. únor 2015

Ale to HCG nevím jestli je normální? děkuji za odpověd

sarinka55
autor
3. únor 2015

A doktor říká že tam nic nevidí, a skoro všude čtu že by mělo být už krásně vidět

sarinka55
autor
3. únor 2015

@elu Děkuji za odpověd, já mám strach že to HCG není tak jak má být , a doktor tvrdí že by už měl něco vidět , a na internetu se taky dozvídám to samé, nevím akorák mě to strašně děsí

ester34
3. únor 2015

A jsi si jistá, že jsi měla ovulaci a otehotnela zhruba 14. den cyklu? Nemohlo to být později?

kvakuska
3. únor 2015

@sarinka55 no hele ráda bych tě podpořila a napsala ti, ať jsi v klidu, že příště se určitě něco uvidí ... ale ... to tvoje HCG se za týden mělo alespň 2-3x zdvojnásobit (mělo by teď být asi 10000), ale tobě se za těch 7 dnů nezdvojnásobilo ani jednou ... a to, bohužel, nic dobrého neznačí ... nejspíš těhotenství začalo, ale něco se pokazilo a nevyvíjí se tak jak by mělo, nebo možná už zamlklo ... samozřejmě naděje umírá poslední, ale zase lepší nedržet se plané naděje 😖

petrusew
3. únor 2015

Hele, mě doktor v pátém týdnu hcg 2500 a teď mi tu běhá téměř tříletá cácorka, doktor nic neviděl. Dokonce tvrdil, že je tam JEN cysta...

elu
3. únor 2015

Jo tak to stín hCG nevím, to si nemerim, jen jsem reagovala na ten ultrazvuk, ze tam to ještě vidět byt nemusí, já u sebe se chlacholim tím, ze je mi blbe, což považují za dobrou znamku

sarinka55
autor
3. únor 2015

@ester34 ne jistá si nejsem , nemám vůbec tušení kdy jsem otěhotněla

sarinka55
autor
3. únor 2015

@elu mě blbě není vůbec , ani žádné příznaky těhotenství nemám

sarinka55
autor
3. únor 2015

@petrusew Jé děkuju,takže je tam naká naděje ? nemusím se stresovat ?

elu
3. únor 2015

Jinak ted to řešila moje kamoska, už plasila s mimo děložním a na další kontrole už bylo vše ok, jinak me teda doktorka první trhu poznala, jen co mi Hrabala do vnitř i bez ultrazvuku

ester34
3. únor 2015

To těhotenství může být mladší a nemusí to sedět. V tomhle týdnu jsem já ani neměla žádné příznaky, třeba to bude dobré!

kvakuska
3. únor 2015

@petrusew no ono to právě moc není o tom, jaká je přesně hodnota HCG v nějaký určitý den, ale jak stoupá ... no a tady bohužel stoupla minimálně 😒

sarinka55
autor
3. únor 2015

@elu No snad to výjde dobře,jen nevím jestli vydržím do pondělka , mám velký strach

sarinka55
autor
3. únor 2015

@kvakuska ach joo ☹ ☹ ☹

petrusew
3. únor 2015

@sarinka55 já bych ještě nestresovala, je fakt, že každé těhu probíhá jinak, uvidíš po další kontrole co ti řekne doktor. Já ho změnila a nový doktor vše v pořádku. Je fakt, že jsem u něj byla až v 8tt, ale i tak. Ucítíš, že je něco špatně. Nestresuj se teď zbytečně. Takhle na začátku se může stát všelicos, nakonec i pozdější těhu nemusí dopadnout. Ale to určitě víš.

sarinka55
autor
3. únor 2015

@ester34 Snad jo ☹ ☹ ☹ už jsem na to psychicky špatně,

elu
3. únor 2015

Určité pak dej vědět, a nestresuj se i kdyby toto nevyšlo, vyjde další, neboj se

sarinka55
autor
3. únor 2015

@petrusew No já si taky doktora změnila a tam jdu právě na první prohlídku v pondělí , když jsem byla na gyndě tak mi doktor říkal že se mu tak nák nezdá a pod at příjdu za týden,přišla jsem za 3 dny nebo jsem měla problémy z močovýma cestama, a byl tam jiný a ten mi dělal ultrazvuk a říkal že je vše v pořádku tak jsem byla ráda do včerejší doby když jsem šla zase k němu a tem mi opět řekl že to dobře nevypadá ,

sarinka55
autor
3. únor 2015

@elu vědět dám učoo

kvakuska
3. únor 2015

@sarinka55 hele pokud nechceš čekat do pondělka, tak si zajdi zítra do nějaké laboratoře a nechej si udělat HCG jako samoplátce ... bude tě to stát asi 200Kč (možná 250, fakt nevím přesně), ale zase se nebudeš stresovat až do pondělka ... a to HCG by mělo být aspoň 6000

elu
3. únor 2015

Já pak taky nápisů, jestli jsem tehu, i když já si tedy vůbec nepřipouštím, ze bych nebyla, takže by me pěkně vypekli, kdyby mi toho 16. Řekli něco jinyho 🙂

sarinka55
autor
3. únor 2015

@kvakuska Já přemýšlela nad tím že bych šla zítra na gyndu ktomu kdo mě má prohlídnou po prvé v pondělí, alspon bych něco málo třeba zjistila ,

sarinka55
autor
3. únor 2015

@elu snad ti to taky dobře dopadne , u tebe si myslím že to v pořádku bude akorák nevím jestli to bude v pořádku u mě :(

elu
3. únor 2015

Sárí, já bych to nechala az na pondělí, dej tomu čas, i když vim, ze nervy pracuji

linee
3. únor 2015

@sarinka55 Moc držím palce. Mimodelozne muzes vyloucit - tam by se hladina HCG pohybovala mnohem niz, takze mimodelozniho bych se nebala.
Pockej na další kontrolu. Videt byt nic ted nemusi, muze to byt brzy, ovu pozdeji. Také ta 2. hodnota hcg muze byt ok - je to hodne individualni.
Dulezity je stoupani hcg. Za 24-48 hod. by mela stoupnout tato hladina o dvojnásobek, co se bojim, ze stoupa mnohem pomaleji.
Hlavne se nestresuj, jedine jak to muzes ovlivnit je, ze se budes snazit byt v pohode a počkat do pondělka. Jestli se ted budes stresovat, nicemu to nepomuze. Kdyby to bylo beznadejne, tak ti to rekne dr. uz na 1. kontrole, ne?🙂

kvakuska
3. únor 2015

@sarinka55 víš ona malinká naděje tady pořád ještě je, i když to se nestává moc často ... někdy se totiž chytnou dvojčata, HCG rychle vylítne nahoru, potom se jedno dvojče zastaví ve vývoji a to zbylé embryo nedokáže ten růst HCG udržovat tak rychlý, takže tím se ten růst zpomalí ... ale tím ti nechci moc motat hlavu ... pokud tvůj "minulý" doktror je zkušený praktik, tak to co ti říkal by opravdu spíš odpovídalo tomu, že těhotenství začalo, ale zastavilo se 😕

elu
3. únor 2015

Ne nadarmo se řadí, ze se ma k doktorovi jít, az v 8. Tydnu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru