Dobrý den jsem 5+5 a na ultrazvuku nic nejde vidět jen drobné projasnění 3mm,nevím co si o tom mám myslet , bojím se že jde o mimo-děložní,HCG jsem měla z 26.1.1800.a z 2.2.HCG 3000,příjde mi to strašně málo, mám velké obavy a strach , na kontrolu mám jít za týden jestli něco už uvidí, je mi to divné že nic nevidí , měl ste někdo podobný problém ?
Já jsem těhotná asi jak ted ty a k doktorce jdu az 16 . února 😵
Ale to HCG nevím jestli je normální? děkuji za odpověd
A doktor říká že tam nic nevidí, a skoro všude čtu že by mělo být už krásně vidět
A jsi si jistá, že jsi měla ovulaci a otehotnela zhruba 14. den cyklu? Nemohlo to být později?
@sarinka55 no hele ráda bych tě podpořila a napsala ti, ať jsi v klidu, že příště se určitě něco uvidí ... ale ... to tvoje HCG se za týden mělo alespň 2-3x zdvojnásobit (mělo by teď být asi 10000), ale tobě se za těch 7 dnů nezdvojnásobilo ani jednou ... a to, bohužel, nic dobrého neznačí ... nejspíš těhotenství začalo, ale něco se pokazilo a nevyvíjí se tak jak by mělo, nebo možná už zamlklo ... samozřejmě naděje umírá poslední, ale zase lepší nedržet se plané naděje 😖
Hele, mě doktor v pátém týdnu hcg 2500 a teď mi tu běhá téměř tříletá cácorka, doktor nic neviděl. Dokonce tvrdil, že je tam JEN cysta...
Jo tak to stín hCG nevím, to si nemerim, jen jsem reagovala na ten ultrazvuk, ze tam to ještě vidět byt nemusí, já u sebe se chlacholim tím, ze je mi blbe, což považují za dobrou znamku
Jinak ted to řešila moje kamoska, už plasila s mimo děložním a na další kontrole už bylo vše ok, jinak me teda doktorka první trhu poznala, jen co mi Hrabala do vnitř i bez ultrazvuku
To těhotenství může být mladší a nemusí to sedět. V tomhle týdnu jsem já ani neměla žádné příznaky, třeba to bude dobré!
@sarinka55 já bych ještě nestresovala, je fakt, že každé těhu probíhá jinak, uvidíš po další kontrole co ti řekne doktor. Já ho změnila a nový doktor vše v pořádku. Je fakt, že jsem u něj byla až v 8tt, ale i tak. Ucítíš, že je něco špatně. Nestresuj se teď zbytečně. Takhle na začátku se může stát všelicos, nakonec i pozdější těhu nemusí dopadnout. Ale to určitě víš.
Určité pak dej vědět, a nestresuj se i kdyby toto nevyšlo, vyjde další, neboj se
@petrusew No já si taky doktora změnila a tam jdu právě na první prohlídku v pondělí , když jsem byla na gyndě tak mi doktor říkal že se mu tak nák nezdá a pod at příjdu za týden,přišla jsem za 3 dny nebo jsem měla problémy z močovýma cestama, a byl tam jiný a ten mi dělal ultrazvuk a říkal že je vše v pořádku tak jsem byla ráda do včerejší doby když jsem šla zase k němu a tem mi opět řekl že to dobře nevypadá ,
Já pak taky nápisů, jestli jsem tehu, i když já si tedy vůbec nepřipouštím, ze bych nebyla, takže by me pěkně vypekli, kdyby mi toho 16. Řekli něco jinyho 🙂
Sárí, já bych to nechala az na pondělí, dej tomu čas, i když vim, ze nervy pracuji
@sarinka55 Moc držím palce. Mimodelozne muzes vyloucit - tam by se hladina HCG pohybovala mnohem niz, takze mimodelozniho bych se nebala.
Pockej na další kontrolu. Videt byt nic ted nemusi, muze to byt brzy, ovu pozdeji. Také ta 2. hodnota hcg muze byt ok - je to hodne individualni.
Dulezity je stoupani hcg. Za 24-48 hod. by mela stoupnout tato hladina o dvojnásobek, co se bojim, ze stoupa mnohem pomaleji.
Hlavne se nestresuj, jedine jak to muzes ovlivnit je, ze se budes snazit byt v pohode a počkat do pondělka. Jestli se ted budes stresovat, nicemu to nepomuze. Kdyby to bylo beznadejne, tak ti to rekne dr. uz na 1. kontrole, ne?🙂
@sarinka55 víš ona malinká naděje tady pořád ještě je, i když to se nestává moc často ... někdy se totiž chytnou dvojčata, HCG rychle vylítne nahoru, potom se jedno dvojče zastaví ve vývoji a to zbylé embryo nedokáže ten růst HCG udržovat tak rychlý, takže tím se ten růst zpomalí ... ale tím ti nechci moc motat hlavu ... pokud tvůj "minulý" doktror je zkušený praktik, tak to co ti říkal by opravdu spíš odpovídalo tomu, že těhotenství začalo, ale zastavilo se 😕
Ne nadarmo se řadí, ze se ma k doktorovi jít, az v 8. Tydnu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je ještě brzy, naše doktorka, ani tak brzo ultrazvuk nedělá, vůbec bych se nestresovala....do 8 týdne je čas, vše bude ok