V 6tt byla vidět jen těhotenská sliznice

horvathova3
14. kvě 2018

Ahoj, dnes jsem byla u doktora dle ms 5+5 ale ovulace byla před 17dny. Doktor viděl jen tehotenskou sliznici.
Mám zase dorazit za 2,5 týdne. Ale internet je mocny a skoro všichni mají už aspoň tečku tam videt. ☹ stalo se to někomu? Vím, že se tam nemá chodit takhle brzo ale bála jsem se mimoděložniho.

ruzicka06
14. kvě 2018

@horvathova3 Tak pokud jsi v 5tt, tak už ,,tečka" by tam mohla být na utz vidět. U mě ,,tečku" viděl ve 4tt (ale nedopadlo to nakonec...). Ale u každé to může být jinak samozřejmě. Při prvním nepovedeným těhu jsem třeba v 6tt měla už srdíčko, při druhým které také nedopadlo, v 6 tt ještě nebylo... Ale myslím, že je dobře, že jsi tam šla raději hned, také jsem to tak udělala. Nedívej se na to, co ostatní mají na netu, ale řiď se tím, co Ti řekne tvůj dr. 🙂 Držím palce, ať to dobře dopadne!

priefi
14. kvě 2018

@horvathova3 jeste je brzy, ono to neni jen o ovulaci, je to i o tom, ze k vajicku se musi probojovat spermie (vajicko vydrzi cca 24h), takze si muze i vajicko dat na cas, nez pustilo si tu pravou orechovou spermii, pak vajicku trva cesta od vejcovodu do delohy, nasledne, kdyz se tam vesele dostane, tak jeste veseleji si tam volne plave, nekdy se vajicko zakousne hned, nekdy opet ceka na nejpozdejsi mozny termin,.nez se zakousne a diky tomu, jeste se nemuselo ukazat. 17 dni od ovu je docela kratka doba. Je pravda, ze mi syna nasli uz v drivejsim terminu kontroly, ale je tady spousta maminek, co cekaly jeste dost dlouho na ukazani se prcka. Ja v prosinci byla na ko a neslo taky nic videt, mozna tecicka, ale tehdy jsem spinila a kdyz mi vzdali hcg, tak bylo jen (nebu uz jen) 100. Za dva dny prisla cistici ms. Ale pokud nespinis, tak nemej strach. Bude to dobre. Ja jdu zitra na utz a uz mam taky silene nervy, vcera jsem zacala spinit 😔 Vzal Ti krev? Prekvapuje me,.ze dalsi ko mas za tak dlouho. Asi to dr.bere, ze to je ok. Mi minule dr.dala termin hned za tyden,.aby mela jistotu, ale to uz jsem bohuzel sla spis na kontrolu, zda se vse vycistilo.

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@priefi říkal, aby šlo něco vidět. Právě vůbec nespinim nic, takže nevím co si o tom mám myslet. 😒

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@ruzicka06 on byl absolutně v klidu a jestli mi digitál test ukázal, že ano tak jsem a ať to neřeším, že se uvidíme za 2 týdny. A vše určitě dobře dopadne. I tak by mě ta tečka asi uklidnila.. ale děkuju za podporu 😘

kepu
14. kvě 2018

@horvathova3 nestresuj urcite tam priste bude kazda to mame jinak .... Ja treba vim presne kdy jsem mela ovulaci mela jsem ji potvrzenou od doktorky byla pozdeji takze podle ms by maly mel byt mladsi a podle UTZ ho mame o 3 dny starsiho .... drzim palecky 😘

ruzicka06
14. kvě 2018

@horvathova3 Tak udivíš no za ty 2 týdny. To je jasný, že tečka by uklidnila...také čekám, až se nám ,,tečka" podaří...Přesně, mysli pozitivně, to je teď důležité 🙂 Není zač 🙂

priefi
14. kvě 2018

@horvathova3 asi uz chce rovnou srdicko 😉

iv_ka12
14. kvě 2018

@horvathova3 nestresuj, zalezi jakej ma doktor ultrazvuk, me slo videt srdicko 7+0 do te doby jsem taky hrotila co bude a nebude, nejvic tomu pomuzes, kdyz nebudes cist ty hrozny zavery od kazdyho 🙂

barchen
14. kvě 2018

@horvathova3 Moje gynekoložka neobjednává dřív než na 8+0. Sama říká, že dřív to nemá smysl. První krevní odběry máme nejdřív 10+0.

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@iv_ka12
@barchen holky děkuju! Budu věřit vnitřnímu pocitu a 2 týdny určitě rychle utečou. Teď už je to celé na přírodě.

evee24
14. kvě 2018

@horvathova3 me dr říkal že od 1000 hcg je teprve vidět něco. A u me v 7 týdnů a za or dni I srdicko

jancabr
14. kvě 2018

hlavně v klidu, nestresuj se, přestaň číst katastrofické internetové diskuze. Já šla na první UTZ až v 7+3, už blikalo srdíčko. Nic mě nebolelo, nešpinila jsem, tak proč zbytečně plašit.

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@jancabr tak jsem objednaná na 31.5. to jsou 3 měsíce do výročí svatby, tak snad už tam něco bude. Já právě nepociťuji žádné příznaky, není mi špatně. Růžové špinění jsem měla minulý týden 3 dny. Prostě si teď zakazu úplně všechny diskuze a fóra na dalších 16 dní a nechám to na přírodě.

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@priefi nakonec jsem se objednala na 31.5. to je 3 měsíce do výročí svatby. A nechám se překvapit 😊 jinak na tebe budu zítra myslet, ať to vyjde 🍀♥️

lmartinkova85
14. kvě 2018

Chce to jeste čas neboj ❤️ Vydrž.

priefi
14. kvě 2018

@horvathova3 dekuji 😊 ja na Tebe taky 😊

lachtanice86
14. kvě 2018

@horvathova3 Mimoděložní zažilo x mých známých a spinily u toho. Když jsem zjistila že jsem těhotná, volala jsem až po týdnu zpoždění na gyndu. Když jsem volala sestřička se mne ptala na problémy, krvácení nebo spineni. Neměla jsem nic a tak byla kontrola až v 7tt (6+4) a rovnou se srdcem. Teď ti nezbývá nic jiného než čekat.

cinam
14. kvě 2018

@horvathova3 třeba ti pomůže má zkušenost - na ultrazvuku jsem byla 21 dní po ovulaci a dutinka měla 4mm. Roste prý cca o milimetr za den, takže u tebe se určitě objeví co nevidět 😊 držím palce

agneska7
14. kvě 2018

a krev ti nebral.? taky když jsem šla poprvé k dr tak nevidel vubec nic ani o sliznici nic neříkal potom jsem přišla za dva týdny a už tam cosi vidět bylo .já vím jak ti je ale musí se proste čekat 🙂

horvathova3
autor
14. kvě 2018

@agneska7 krev nebral, že se uvidíme za 2 týdny a že to zatím vypadá dobře. Manžel mě uklidňuje ať na to nemyslím, že všechno bude dobrý. A i pozitivní test je dobrá známka

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru