V 6+1tt - pomalá srdeční frekvence, máte zkušenost?

leyla.x
2. dub 2015

Ahoj, dnes mi doktorka z vyšetření UTZ sdělila, že se jí nezdá srdeční činnost plodu - nízká frekvence. Jsem 6+1 a za týden si mě pozvala na kontrolu. Máte některá s tímto zkušenost, a jak to nakonec dopadlo? Mám za sebou 3 zamlklé potraty. Jednu 5ti letou holčičku doma.

jaja1986
5. dub 2015

6+1je na srdíčko faakt brzo..byla bych úplně v klidu..byla jsem v pátek 5+6a bouchalo taky nepravidelně..jdu za týden..to už musí prej bušit dobře..a jsem úplně v klidu..

leyla.x
autor
5. dub 2015

díky, jsem trochu klidnější...nezbývá než čekat...Snad to bude dobrý, není mi dobře, bolí prsa, mám asi i zvýšenou teplotu, příznaky zatím přetrvávají...no prostě se uvidí.

maraida
5. dub 2015

@leyla.x u mě to dopadlo bohužel špatně ☹ Srdeční akce byla pořád pomalá a asi za 3 týdny už nebyla žádná

jajutka
16. dub 2015

ahoj maminky prosím vás mohla bych mít prosím první otázku na nějakou maminku, která měla stejnou zkušenost jako já emoticon a dala by mi nějakou radu? je to tak týden, co se u mě objevilo slabé krvácení doktor mi udělal ultrazvuk a vše bylo ok byla vidět srdeční akce dal mi prášky na to krvácení utrogestan a včera jsem opět trochu krvácela dnes jsem měla jít na krev a odevzdat moč a vzít si kartičku, ale neviděl srdeční akci prý je miminko otočené a není velké na 7 tt ale na 5tt tak mě poslal domů, že mám přijít v pondělí opět a dal mi žádanku kdybych náhodou potratila o víkendu tak do nemocnice měla jste prosím některá z Vás taky nějaké takové problémy? děkuji za veškeré komenty emoticon

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru