Ahoj maminky .. Tak dva tři dny me boleli hrozne prsa a pak jsem se vzbudila a nebolí skoro vůbec je to normální? Mam teda i bolesti jako před menstruaci a boli me i zadá. Nemusí to hned znamenat to nejhorší ze ? Jsem v 5 týdnu.
Ja myslim, ze je vse v poradku, a hlavne to pocasi je ted silene, tak ten tlak to byt muze 🙂 ja vzdy bydlela pul roku v recku a pul roku v cr a porad tak dokola, takze na slunicko zvykla...a ted nesnesu, kdyz na me sviti..... Jinak to stresovani znam...mam to taky i v mem 16tt, kdyz uz je mensi riziko prijiti o mimco a tak...stejne twn stres mam taky....no ja jednou mela prohlidku a dalsi az za 6tydnu!!! Protoze dr mela dovcu...takze cca 3 dny pred kontrolou jsem pomalu ani nespala...nastesti vse v poradku 😋
já měla pocity jako při ms až do třetího měsíce..pořád jsem měla strach abych o mimi nepřišla a ve 13.týdnu jsem i krvácela, na ambulanci doktor řekl že je to z nachlazení a že se mám víc oblékat 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj 🙂 kdyby se stalo to nejhorsi, tak bud krvacis, a nebo to ani nepoznas (zamlkly potrat)...
Kazda ty priznaky ma jine ale me bolelo brisko jak pri ms tak do 8tt a ted me obcas taky tak poboliva...ale vzdy tak na minutu a dobry (ted jsem 15+5) ..... Prsa mam teda hrozne citlive porad...ale jeden den si na ne nemuzu ani sahnout, jak boli...a jindy boli o dost min... Myslim teda, ze se nic nedeje 🙂 kdy mas kontrlolu u dr ? 🙂