Ahojky, chtela bych se jen zeptat. Jsem v patem tydnu zadne problemy nemam jen, kdyz se s pritelem milujeme nemůžu dosáhnout orgasmu a podbřišek mam hrozne stazeny jak se snazim do te doby dokud neprestanem.. Nemuze to jakoby "rozmackat" mimi? Je to bezpecny? I pritel se ptal jestli to není nebezpecny. Omlouvam se, ze se ptam na takovou otazku tady ale nevim kde jinde se zeptat a mam o to obavy.. Podbřišek mi pak malinko boli ale jinak zadne problémy
@sasi2222 prave ja mam na sex porad chut akorát na začátku jsem ho nemela.. Jakmile to nejde, tak uz ho nevynucuju.. Jen přítel ma obavy jestli to stazeni briska neni nebezpečné, kdyz se nedoporučuje tahat těžké veci to vlastne taky zatinam brisko ale to jsou asik jine stahy vid?
@veronikapigi Chuť na sex a orgasmus jsou ale různé věci. Tak orgasmus je v podstatě kontrakce, takže bych se bála, aby to miminko nevypudilo. Ale já jsem v tomhle možná přecitlivělá, na malou jsme dlouho čekali, navíc jsem po prvním sexu (s orgasmem) skončila v nemocnici. Ale to nemusí pro tebe nic znamenat, Poslouchala bych své tělo, dokud se mu to líbí, tak ano. Když už něco nechce, tak to nedělat. 🙂 ale to je jen osobní názor
@sasi2222 ja cetla, ze pri orgasmu jsou ty stahy jine a vypudit mimi by to nemelo ze orgasmus nevadi.. Samozřejmě pokud nemas rizikové.. Ja pri a po sexu zatim dobry zadne spineni krvácení nic jen dnes boli malinko podbřišek jak jsem ho zatinala.. Pristi stredu jdu na gyndu tak jsem zvedava co mi rekne a zda uz tam bude neco videt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veronikapigi Já bych takhle brzy neriskovala, ale jako je spousta maminek, které si užívaly sexu celé těhotenství 🙂 tělo podle mě ví, proč orgasmus nechce ... já bych si ho ani neužila takhle vynucený