V 11tt jsem přestala mít těhotenské příznaky

leila.say
10. dub 2015

Ahoj holky, potřebuji radu jestli jste se s tím některá nesetkala. Asi ještě před dvěma týdny mi bývalo od rána do večera zle, jediný co mě pomáhalo bylo jídlo takže jsem za 14dní přibrala 3kg, v noci jsem chodila min.2x na wc, prsa mě bolely, tak že jsem měla pocit že prasknout a ted? Asi už druhý den pozoruju, že nemám absolutně potřebu cokoli jíst, prsa mě přestaly bolet, břicho bylo větší ted už zase není, tři kila co jsem přibrala mám zase dole, v noci nepotřebuji jít ani jednou na wc.... mám se bát? Dnes jsem šla na radu k doktorce páč mám jít až 23.4 na screening tak jsem se chtěla jít raděj ujistit že je vše v pořádku, ale máme na gynekologii tak debilní sestřičku že když člověk není objednanej tak tam muže čekat třeba dvě hodiny a ta kr**a ho bude přehlížet, přitom jsem jí ještě volala, že mám takovej a takovej problém jestli mě doktorka vezme... tak jsem to vzdala a pojedu do Brna do bohunic aby se na mě mrkly. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za odpovědi.

im4fun
10. dub 2015

no blíží se ti konec prvního trimestru, takže je celkem normální, že příznaky ustupují. Zbytečně bych neplašila

leila.say
autor
10. dub 2015

No já bych přece jenom na tu kontrolu šla, asi v 6tt jsem i silně krvacela, tak mám docela strach.

veronicka89
10. dub 2015

@leila.say k dr si zajdi 🙂 nebudes se pak apson potom strachovat. Ale taky si mylsim ze je to normalni 😀 ono je tehotenstvi jeden velkych strach 😀
kdyz nejsou priznaky starchujeme se, kdyz jsou moc strachujeme se a porad neco 🙂

im4fun
10. dub 2015

@leila.say no nikdo ti tu asi nic lepšího neporadí. Pokud máš strach, tak se objednej k doktorce. Ale vymizení příznaků je normální. Proto se říká, že druhý trimestr je nejpohodovější, protože nejsou většinou žádné příznaky a není ještě pupek.
Každopádně pokud jsi silně krvácela, tak předpokládám, že jsi byla na kontrole a řekli ti, jestli je embryo v pořádku nebo ne..
Jinak fakt se zkus uklidnit, protože tenhle stres dítěti taky moc neprospívá.

pincola
10. dub 2015

@leila.say Já myslím, že to bude ok, ale my si tu můžem myslet co chcem, stejně jako kráva sestra. Jela bych na pohotovost, když máš v sobě neklid. Klidně řekni tohle+to, že jsi dneska špinila(to je objektivní důvod k vyšetření). Nedej se.

sleepers
10. dub 2015

@leila.say drzim palce, aby bylo vsechno v poradku.
Radeji 100x prijit zbytecne nez 1 pozde.

Ja jsem treba mela priznaky od zacatku stejny a v 10tt prestalo bit ♥

leila.say
autor
10. dub 2015

no vidíte to a toho se právě bojím, takže i kdyby se mě dívali jak na blbce tak tam pujdu než aby bylo pozdě 🙂 děkuji moc holky 🙂

sannnya
10. dub 2015

@leila.say upřímně, pokud bych měla nějaké větší pochybnosti jela bych klidně do nemocnice, navíc pokud jdeš na gynekologii a jsi těhotná a máš problém, měly by tě ihned vzít-nebo alespoň taková je moje zkušenost. Mě jednou odblokovávala ortopedka záda a sjelo jí koleno přímo mě do břicha, celý den jsem šílela, protože mě břicho bolelo a malá se celý den ani nepohla. Běžela jsem k doktorce, aby mi řekla, jestli malá žije. Naštěstí jsem měla jen pohmožděnou břišní stěnu, proto jsem jí necítila a malá byla v pořádku, každopádně nikdo na mě nekoukal špatně, i když jsem se cítila jako strašná hysterka, naopak sestra i lékařka před celou čekárnou prohlásila, že naše těhulky s problémy mají přednost. Nikdo v čekárně neřekl ani popel!

svobodpetika
10. dub 2015

já bych to zase tak nehrotila já si pamatuju že nejdříve jsem nejedla vubec pak pomáhal jíst pak zase ne 🙂 prsa mě taky bolela pak to přešlo, čůrat nechodím ani v 37 týdnu, břicho jsem neměla žádné, ale je to na tobě jak se cítíš ☹ někdy mi příjde že tady všicni strašně straší a plaší a zbytečně se stresují

sannnya
10. dub 2015

@svobodpetika je to asi hodně o zkušenostech, já mám dost komplikací, takže bych neváhala jet.....pokud by všechno probíhalo normálně a byla bych zdravá, asi bych to taky moc nehrotila, s tím máš pravdu 😉

jge
10. dub 2015

Ja bych jela, jak rikali prede mnou lepsi 100 zbytecne, nez jednou pozde. At je vse OK

loreley1
30. dub 2015

@leila.say Tak co, jak jsi dopadla?

korinka8
5. kvě 2015

Ahoj, ja krom vetsi unavy a hlavne zravosti zadne priznaky nemam jsem v 7tt ... A jelikoz je to me prvni tehotenstvi nemam zadne zkusenosti ... Tudiz budu moc rada za rady jakekoliv ;) jen sem sem chtela napsat at se slecna neboji ... Nebo se naopak mam bat ja?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru