Em 10+0 a treti den je me fajn neni zle nic ale bylo.me bkbe necele.tri týdny bez jidla ani ranu.je fakt ze moc chut ted nemam.na kontrolu jdu az za 2tydny srdicko bylo prukazku mám. Jsem tehu po druhé a vzdy bylo vse ok.
je to ale normální? Je to zvlastni dokud člověk neciti pohyby tak.je na pochybach.
Ne ne nespinim nekrvacim nic neboli najednou vse ok.tak doufam ze je to v poradku.
@verunatom Však pokud jsi nějak na pochybách, tak bych se nebála a zavolala doktorce jestli Tě nemůže vzít dřív 🙂 Hele, já sice zažila zamlklé těhotenství, ale je pravda, že k tomu, že vymizeli všechny příznaky těhotenství tak jsem začala i špinit. Takže pokud to u tebe není, tak by to mělo být OK 🙂 Jinak teď ti ani nevím kdy mi v tomto těhotenství vymizeli příznaky - jako bolavá prsa a nenavalo se mi? Ale hele i v normálním těhotenství ti jednou přestane být špatně - tak třeba u tebe je to teď 🙂
já jsem třeba ani u jednoho těhu žádné příznaky neměla... Jako bych ani nebyla těhotná, vůbec nic mi nebylo, žádné nevolnosti, žádné nalévání prsou, prostě vůbec nic... každopádně pokud máš pochyby, zavolej si na gyndu, že máš pochybnosti, jestli by tě mohli vzít dřív nebo cokoliv...
Tak holky ale ja mam ty pochyby furt jen se bojim
@verunatom A máš už za sebou negativní zkušenost, že máš strach? Víš, jinak samozřejmě celé těhotenství je o strachu a asi se ho nezbavíš do konce těhotenství a potom už je to zase o strachu a to do konce života 🙂 Hele, v klidu, objednej se na gyndu, řekni, že máš špatný pocit a uvidíš, že všechno bude v pořádku 🙂
Ne ne nikdy nic vse ok.ale proste to tak mam furt se bojim
Doufám že jo ale je to zvláštní najednou nic.tak asi musí byt zase lip nemuue byt furt zle🙂 a u prvniho uz nevim je to 7 let
já to taky tak mněla..najednou vymizely všechny těhu příznaky,bylo mi fajn..a bylo vše v pořádku 🙂
neboj,vše dobře dopadne 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to brzo na cokoliv - ani by jsi teď neslyšela ozvy s dopplerem. Víš co - stejně Ti nic nezbude než být v klidu a věřit, že je všechno OK 🙂 Pokud nešpiníš ani nekrvácíš, tak to určitě všechno v pořádku bude 🙂