Ahoj všem už jsem sem parkrat psala ale jak to znáte člověk se potřebuje ujistovat.
Jedna se o to ze rok a něco mám strach ze strachu a úzkosti které neorestavajici a jsou poměrně trvale skoro jen když spím mám klid.
Psychoterapie nepimahaji a ze jich bylo a těch peněz za to. Nikdo nebi jak mi pomoci.
Nejde přestat myslet na myšlenky a na tu úzkost.
Jsem v 10tt a psychiatr doporučuje A.D Asentru. Nemáte někdo zkušenost ?
Myslíte ze zabere i když už to mám takovou dobu?
Je to peklo na zemi nic mne nebaví a ani netěší
Jj, Asentra je možná, osobně jsem nebrala, ale též jsem zvažovala nasadit. Komplikací může být údajně kojenec navyklý na "svou dávku", ale řeší se to prý tak, že AD před ukončením těhotenství zase vysazuješ. Jinak - psychickými obtížemi v těhotenství se zabývá třeba PhDr. Eva Labusová, mám s ní dobrou zkušenost.
Přesně tak, léky obsahující účinnou látku sertralin, tak jako je Asentra, se v případě potřeby používají i v těhotenství a při kojení. Určitě tu na koníkovi najdeš pár mamin, které je užívaly 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Asi bylo fajn si to prvně vyřešit a ne otěhotnět,tahat do toho ještě dítě,tohle třeba můj otec léčil těžkými psychofarmaky,to těhotenství je opravdu mírná nezodpovědnost vůči svému stavu a vše se může 100x díky hormonům zhoršit,teď už jen dobrého terapeuta