Ahoj ženy..dle prvního dne poslední menstruace (6.10.) bych teď měla být 5+3..cyklus mám klasiku 28 dní, dost pravidelný..byla jsem na preventivní prohlídce 11.11.(5+1) mezi tím jsem otěhotněla❤️..na UTZ byl pouze váček a v něm malinkatá bublinka..doktorka vůbec nic neřekla, jen že mám jít dva dny po sobě na krev kvůli HCG..dost mě to tedy vyděsilo, když jsem viděla obrázky jiných UTZ v 6tt..
1. HCG mi vyšlo 15400 druhé jsem byla dnes ráno..
Někde jsem tady ale četla, že při HCG nad 10tis. by už mělo být vidět srdíčko...já sotva viděla embrio 😭 prosím uklidnete mě, že je to ještě dost brzo a že na odběry HCG jste byli taky a není to jen proto, že na UTZ se jí vývoj nezdál..děkuji moc ..
@eliska1998 děkuju mooc...no snad ano..ach jo ty začátky jsou asi někdy psycho...jsem těhotná přesně po 10 letech 😂 je mi taky dost let, tak by jsme si tak moc přáli aby to klaplo ✊🏻 asi bude lepší, když zas přestanu číst všechny kraviny na které natrefim a uvidíme v pondělí na další kontrole ✊🏻
@ywonrockabilly naprosto vas chapu🙈 sama jsem ted tehotna zrovna 6+3 a ted cekam u doktorky zda pujde videt srdicko tak se též modlím aby uz bylo😅❤️
Ono u kazdeho je to jine nekomu jde videt drive nekomu i dele podle toho kdy byla ovulace🙈❤️ ale uvidite ze to bude Dobre🙏
@ywonrockabilly na srdíčko může být ještě brzy. Kliiiid.
@eliska1998 jee tak držím palce 😊✊🏻 to vám taky vychází na červenec že 😁
@felis no jo 🙈 díky...když někdy to čtení všeho možného fakt asi nedělá dobrotu 😅
@ywonrockabilly no, to mi povídej 🙈 dceři je 17, v 7tt jsem letos v červnu potratila. Normalni těhotenství uz si skoro nepamatuju 😆 a pred 17ti lety toho na netu zas tolik nebylo a Konik snad zacinal 🤣 a teď se bojím na jednu stranu a na druhou se moc těším a věřím, že to bude v pohodě. Jsem 4+2 podle menstruace a 5+1 podle ovulace, která byla už 9DC, tak uvidím, ale TP je určitě v červenci.
@ywonrockabilly Srdicko doktorka videla a ano vychazi 😅❤️
@felis mám to naprosto stejně 🙈 mám už 10 leteho syna a že bych po dalším dítěti toužila tak, že bych se hroutila že to nevychází asi spíš ne🙈 měli jsme totiž fakt super svobodný život každý druhý týden co je syn u táty 😅🙈 ale chlapovi je 41 a strašně si mimi přál, tak jsme do toho šli a ono to klaplo na fakt nekecám úplně 1.pokus takže říkám okej tak to tak má být..teď už samozřejmě jsem přepnula a kdyby se cokoliv stalo strašně to obrecim 🙈 čeho se bojím nejvíc je, že syn totálně odmítá sourozence, jakékoliv mimino když kdekoliv vidí dělá že se mu nadavuje prostě udělá vždy ,bleh,(drží ho to od školky kde mu to neockovali nějaké dečka že mimino je fuj🙄) doufám že je to jen póza, že mi neřekne, že se ktatihi stěhuje nafurt, to by mě fakt zabilo😭 každopádně výsledky ze včera jsou 27tis.HCG takže asi dobry😮💨 tak moc držím palce ať je vše jak má, když už máte tak velkou dceru to bude velký miláček 🥰🙂
@eliska1998 tak ať se vám daří jak má až do konce ✊🏻😊
U mne 2. odběr HCG 27tis. tak asi dobry 😮💨🥳❤️
@ywonrockabilly to my dítě chtěli a moc... jen jsme k tomu přistoupili po tom všem tak, ze bud bude anebo budeme cestovat či jinak plodit, tak jsem se začala soustředit na novou kariéru a plánování svatby.. no a bylo 🤰🏼 😃
Držím palce, aby to syn přijal... mám desetiletý odstup od ségry (ja jsem ta mladsi). Když jsem byla miminko, tak me nechala na skále nad jezerem a šla si hrát 😆 ale jinak ke mě vždycky měla takový pečující a svet vysvětlující vztah. Brácha je starší o 8 let, tak to pro mě byl vzor... uvidíš... třeba se to změní... Moje dcera je taková odpovědná bytost, vyzrala na svůj věk a bohužel si toho hodně prožila jako dítě (ma otce magora), tak ji nechci zatěžovat péčí o dítě, které jsme chtěli my, ale když občas povozí, půjdou spolu na hřiště anebo stráví večer zatímco my budeme třeba v divadle, tak budu moc ráda a vím, že se na ni můžu spolehnout a důvěřujeme si navzájem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslim si ze 5+1 je jeste brzo na to aby doktorka videla srdicko🙈 me srdicko slo videt az pri 6+5 urcite to bude Dobre na dalsi kontrole 🙈