Ahoj ženy..dle prvního dne poslední menstruace (6.10.) bych teď měla být 5+3..cyklus mám klasiku 28 dní, dost pravidelný..byla jsem na preventivní prohlídce 11.11.(5+1) mezi tím jsem otěhotněla❤️..na UTZ byl pouze váček a v něm malinkatá bublinka..doktorka vůbec nic neřekla, jen že mám jít dva dny po sobě na krev kvůli HCG..dost mě to tedy vyděsilo, když jsem viděla obrázky jiných UTZ v 6tt..
1. HCG mi vyšlo 15400 druhé jsem byla dnes ráno..
Někde jsem tady ale četla, že při HCG nad 10tis. by už mělo být vidět srdíčko...já sotva viděla embrio 😭 prosím uklidnete mě, že je to ještě dost brzo a že na odběry HCG jste byli taky a není to jen proto, že na UTZ se jí vývoj nezdál..děkuji moc ..
@eliska1998 děkuju mooc...no snad ano..ach jo ty začátky jsou asi někdy psycho...jsem těhotná přesně po 10 letech 😂 je mi taky dost let, tak by jsme si tak moc přáli aby to klaplo ✊🏻 asi bude lepší, když zas přestanu číst všechny kraviny na které natrefim a uvidíme v pondělí na další kontrole ✊🏻
@ywonrockabilly naprosto vas chapu🙈 sama jsem ted tehotna zrovna 6+3 a ted cekam u doktorky zda pujde videt srdicko tak se též modlím aby uz bylo😅❤️
Ono u kazdeho je to jine nekomu jde videt drive nekomu i dele podle toho kdy byla ovulace🙈❤️ ale uvidite ze to bude Dobre🙏
@ywonrockabilly na srdíčko může být ještě brzy. Kliiiid.
@eliska1998 jee tak držím palce 😊✊🏻 to vám taky vychází na červenec že 😁
@felis no jo 🙈 díky...když někdy to čtení všeho možného fakt asi nedělá dobrotu 😅
@ywonrockabilly no, to mi povídej 🙈 dceři je 17, v 7tt jsem letos v červnu potratila. Normalni těhotenství uz si skoro nepamatuju 😆 a pred 17ti lety toho na netu zas tolik nebylo a Konik snad zacinal 🤣 a teď se bojím na jednu stranu a na druhou se moc těším a věřím, že to bude v pohodě. Jsem 4+2 podle menstruace a 5+1 podle ovulace, která byla už 9DC, tak uvidím, ale TP je určitě v červenci.
@ywonrockabilly Srdicko doktorka videla a ano vychazi 😅❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslim si ze 5+1 je jeste brzo na to aby doktorka videla srdicko🙈 me srdicko slo videt az pri 6+5 urcite to bude Dobre na dalsi kontrole 🙈