Holky,máte některá zkušenosti s Utrogestanem?opravdu pomohl Vám při udržení? Děkujiii
Ahoj, mě rozhodně pomohl společně s hořčíkem a klidovějším režimem. Brala jsem ho vaginálně. Hodně štěstí, atˇ vám všechno dobře dopadne.
Ahoj, ja jsem po dvou potratech, nyni jsem v 15tt a utrogestan beru stale a zatim je vse v poradku. Mam vytok, takze bez slimky se neobejdu. Ze zacatku jsem ho i polykala a to jsem porad spala, mela navaly a bolesti hlavy... ale stoji to za to 🙂
Holky,děkuji moc 😉 já jsem taky po 1revizi v 8tt a teď po roce už jsem 10tt a beru utrogestan od 6tt.jsem strašně ospalá,bolí mě hlava a prsa,tak snad to aspoň za to bude stát ! 😉
@kacip drzim palce at vam to dobre dopadne 🙂 ja sem s utrogestanem klidnejsi 🙂
Děkuji 😉 já se snažím být klidnější a doufám 😉
Mám utro i femibion...
Cítím se klidnější . Říkám pokud mimčo se udržet má udrží se ale s utrogstanem se člověk opravdu cítí jistějšší a hlavně klidnější.
Já ho zavádím jsem ospalá bolí mě hlava šíleně ale pokud se to bez toho neeobejde co naplat vydrží s to.-)
@andreaandy1 mám úplně to samé,hlava a únava 😀
ja beru utrogestan vaginálně a estrimax normálně , jsem na začátku 6 tt a jsem vice vzteklá, bolí mě prsa a občas píchá v podbřišku, byla jsem na prvním ultrazvuku v 5 tt a doktor mi řekl, že je tam zatím vidět jen gestační váček jsem zvědavá jestli mi prášky pomůžu
já bych bez utrouše ani neotěhotněla ☹ natož udržet pak zárodek.. k tomu estrimax, prednison a anopyrin - super koktejl hormonů! 😀 ale mimčo je stále u mě a prospívá 😉 teď už mám vše vysazeno a není jediný problém!! tak ťuk ťuk snad to tak zůstane 🙂
Ahoj, jak často Utrogestan berete? Já jsem měla předepsáno 21.-25. den cyklu, stihla jsem takto užívat pouze leden a únor a další menstruace již dopřišla a těhotenský testík byl pozitivní 😀 K doktorce jdu až 16.3. ,tak nevím, jestli mám nějak užívat dále, nebo až mi řekne Dr.
@market_s ahoj, já beru utrogestan 2-2-2 zaváděním a estrimax 1-1-2 mě menstruace nepřišla už od 14.1.2016 a 1.2.2016 jsem byla na IVF že my zaváděly oplodněná vajíčka aby se chytly teď 1.3. jsem byla na ultrazvuku a pošlu obrázek co bylo vidět . Pokud bereš utrogestan ber ho do další kontroly dokud ti Dr. neřekne že máš s tímto práškem přestat.
Jdu se s vámi holky na pár dni rozloučit. byla jsem dnes na ultrazvuku a doktor mi řekl, že jsem 6+6 ale že tam bylo miminko ještě před 2 týdny a najednou se přestalo vyvíjet a vzdalo to. V uterý jdu na revizi do nemocnice motol. přeji všem hodně štěstí
Ahoj, tak ani utrogestan a estrimax mi nepomohli k těhotenství ☹
Jsem po dvou potratech,brala sem teď utrogestan až do 20.týdne,dva ráno dva večer a některé dny i dva během dne kuli spinen a krvácení,které trvalo přes měsíc a pak se ještě jednou vrátilo.Teď jsem v 26.týdnu a miminko je v pořádku,takže ano,mě to moc pomohlo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kacip Mě ano. Praskl mi žlotkový váček v 6 tt a kdybych utrogestan nebrala, nebyla bych schopna miminko 1 trimestr donosit.