Utrogestan. Kdo bral v těhotenství?

jarpa111
24. říj 2019

Zdravím, prosim, kdo z vás si zaváděl utrogestan v těhotenství, měnil se Vám také výtok? Občas že mě vyteče bílý, ale teď poslední dobou mám takové chvilkové špinění, světle hnědá barva(bežová), občas zase do žluta. Jeden den jo, druhý den ne. Měl to taky tak někdo? Děkuji moc.

jituli84
24. říj 2019

Já jsem brala , ale nezaváděla..

lucie01
24. říj 2019

Já jsem brala ( zaváděla ) z důvodu špinění v začátku těhotenství a brala jsem ho do konce 3 měsíce. Po utrogestanu špinění ustalo,asi bych zašla k dr. ať se mrkne, zda je vše v pořádku.

kiki1912
24. říj 2019

@jarpa111 zavadela sem do 13tt jen tak pro jistotu abych nepotratila. A měla sem pouze bílý výtok druhý den a malé hrudecky. Ale prý jsou ty bílý hrudecky normální. Pokud ten výtok mění barvy tak se klidně může jednat o mykozu nebo kvasinky. Zašla bych k dr ať udělá stěr a podle toho by to měla poznat. Jde to poznat i když dělá zrcadla

papousekpaja
24. říj 2019

Take jsem dostala utrogestan kvuli slabemu krvaceni, ten mi ho behem 36 hodin zastavil, par dni jen slaboulinke spineni a jinak ted po tom utrogestanu (take ho zavadim) takovy nazloutly vytok a bile hrudecky z toho obalu. Jsem v 8 tydnu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru