Utrogestan, jak to máte se sexem?

verul2
9. říj 2015

Možná je to hloupá otázka. Ale přece se zeptám. Holky, které si zavádíte uteogestan, jak to máte se sexem? Zavádím si 2-2-2 a doktorka mi řekla, že to nesmím vymývat, aby to asi neztratilo ten účinek. Takže sex by byl... bleee.

annyska
9. říj 2015

Ahoj,utrogestan beru taky 2-0-2 a sex mit nemuzem muze se neco pokazit a mohla by ste pak krvacet... Me zakazala mit pohl.styk az do tretiho mesice :D ale nejak mi to neva stejnak na to nemam chut :D:D

tulikiss
9. říj 2015

tak snad ten utrogestan kvuli necemu beres, nejcasteji to je aby se miminko udrzelo a tak je snad logicke ze pokud beres prasky aby si o miminko neprisla, tak sex by mel byt ted tabu.

alboo
9. říj 2015

A to ti dr.nerekla ze pohlavni styk ne?

muchomurkazelena
10. říj 2015

Utrogestan jsem v 1. trimestru také zaváděla, sex byl povolen a vše dobře dopadlo. Mám teď 7 týdenního chlapečka.

gwendelina
10. říj 2015

Při utrogestanu by měl být sex zakázán alespoň mě to na začátku kladl dr.na srdce

tulipanecek
10. říj 2015

Utrogestan jsem jedla v prvním trimestru,sex jsem měla denně a malý se narodil v 41tt,dnes má 10dní ❤

paja1984
8. lis 2015

Nam teda sex nezakazali-jen nam rekli,at to neni zadne intenzivni "radeni" ;) Jsem po umelem,tak jsem mela strach a prave cilene se na to ptala. Dr. rikala jen asi at cca 7-10 po embryotransferu pockame.
I kdyz my stejne "neradime". Kdyz vidim,co ze me tece,nejak je mi blbe aby to ze sebe manzel smyval. Ale to je muj boj-jsem v tom cita.

soleilll
8. lis 2015

Mám zkušenost s dávkováním 4-0-4 a to bylo teda něco... Zavádění je rozhodně účinnější, než polykání (myslím Utrogestanu, samozřejmě 😀) a vzhledem k tomu, co z člověka leze ještě několik dní po ukončení léčby, bych opravdu radši počkala. Pokud máš choutky, určitě se to dá zařídit i jinak... Ještě si užijete, až bude vhodnější doba.

kratkaanickaemail
2. led 2016

Já ho beru 0-0-2 a doktor mě nic neříkal. Přišla jsem o miminko v květnu a teď jsem znova těhotná a na neschopence, ale o sexu nic.

tverunkat
3. led 2016

Beru taky utrogestan 2-0-2 a jsem na rizikovém těhu..lékař mi sex nezakázal..myslím si že je to o tom jak se cítíš..pro lepší pocit a hygienu je dobré používat prezervativ..😉je to na tobě a o tom jak ti je dobře😉

binki
4. únor 2016

Sex nemáme, lékařka mi to zakázala. Rizikové, malinko jsem špinila při vyšetření. Není to snadné, protože sice mám strach, je mi blbě, ale taky tam mám dost pocitů :D

andreaandy1
4. únor 2016

Ahoj mám utrogeestan 1-0-1 ,,,protože jsem špinila . Bylo mi řečeno , že zákaz sexu nemám , ale pokud mám lék na udržení plodu bylo by opravu racionální to odložit. Nebo to řešit beez pohlavního styku .-) možností je dost. 😅
Já sama za sebe, né že by chuť nebyla ale z hygienického hlediska to neni cool.
Za další ikdyž použijes kondom stále obsahují látky co způsobují záněty a v kombinaci s utro to musí být doost děěfnýýý 😀
Takže závěrem,,,,,chce to klidový režim , a trochu fantazie 🙂 😉....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru