Utrogestan. Co s vámi udělal?

pajushka1
20. srp 2021

Maminky,včera mi doktor napsal utrogestan 1-1-1 kvůli mírnému špinění. Jsem 6+6tt. Mám si jej zavádět. Ale jsem po něm jak sjetá😀 tak půl hodiny po zavedení na mě padne taková únava, že si musím jít alespoň na hodinu lehnout.
Do toho mě bolí vaječníky/podbrisek jako na ms.
Špinění to tedy zastavilo ale jsem dá se říct k nepoužití.
Měla jste to taky některá při užívání takto?
Děkuji za každou odpověď 😊

littlebee124
20. srp 2021

@pajushka1 Me ho nasadila teď 14+3 taky pro spineni a teda blbě mi bylo jen akorát jedno ráno jinak ne. 🙂 Ale při zavádění by to nějak extra velký vliv mít nemělo. Spis při polykání se motá hlava a je člověk grogy.
Jinak bolest podbrisku je zcela normami, rozpínání se vazy, prekrvuje se deloha. 🙂 na začátku sem to měla taky a nekdy to bolelo tak, ze sem nevěděla jakou polohu zvolit.

pajushka1
autor
20. srp 2021

@littlebee124 doktor říkal že po něm budu unavená, do toho je mi špatně od žaludku už asi 14 dnů. Tak to bude asi všechno se vším. Hlavně že mimčo je v pořádku 😊 děkuji za odpověď

mishulka26
20. srp 2021

@pajushka1 já když jsem ho brala tak jsem pár dní i kravácela a doktor mi řekl, že dokud budu krvácet tak ho mám polykat to bylo teprve hrozný 😀 když jsem začala zase zavádět tak už to bylo v pohodě 😉

maki90
20. srp 2021

@pajushka1 měla jsem to stejně, pak jsem ho brala 2-0-2 a to jsem ráno pustila dceři Krtka a musela si lehnout... závratě, neskutečná únava, pocit na zvracení.

novacek21
21. srp 2021

@mishulka26
@maki90
A nebo to můžete mít z toho těhotenství 🙂
Já brala 2-2-2 netěhotná, vaginálně a nic to se mnou nedělalo.

uzivatelkapetra
21. srp 2021

Polykala jsem ho a dost dlouho, unavená jsem byla vždy jen po první tabletce, pak pohoda. Chodila jsem do práce, řídila, atd.
To zavádění se mi jaksi příčí a jsem ráda, že jsem nemusela

pajushka1
autor
21. srp 2021

@novacek21 je to možné. Dnes se dostavily asi nevolnosti,byli jsme na procházce v lese a 3x jsem zvracela. Tak to bude asi spíše únava a vše kolem těhotenství.

maki90
21. srp 2021

@novacek21 nene,to bylo utrogestanem. Brala jsem ho při obou těhotenstvích, reakce stejná, cca půl hodinky po vziti, trvalo to cca 2 hoďky. Těhotenská nevolnost byla jiná.

mishulka26
22. srp 2021

@novacek21 tohle bylo utrogestanem, protože mi bylo blbě jen pár dní kdy jsem ho polykala pak to přešlo

martulka88
22. srp 2021

@pajushka1 Já 2-2-2 a zavádění. Nevolnosti jako takové ne, ale po podání jsem byla "sjetá", ale fakt jen lehce, kdy se spíše jakoby motala hlava a pobolívání vaječníků, ale to i možná proto, že by měly být cysty.

pajushka1
autor
22. srp 2021

@martulka88 mám stejný stav. Každopádně nevolnosti asi patří k spíše k těhotenství 😀

martulka88
22. srp 2021

@pajushka1 To určitě. Já jakmile začala používat utrogestan pár dnů na to mi přešly nevolnosti :D Jinak na nevolnosti je u mne top Antimetil 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru