Určení pohlaví v 13tt, potvrdilo se to později? 🙂

saries
8. bře 2016

Ahoj holky, dnes jsme byla na prvotrimestrální screening. Kde nám pan doktor prcka dal i do 4D a udělal fotečku zeptala jsme se zda by se dalo určit už i pohlaví tak mi řekl že to vipadá že tam je něco navíc takže kluk , ale že zatím nic není 100% , chtěla jsme se zeptat zda to někomu taky tak doktor brzo řekl a taky tomu tak bylo a potvrdilo se v později? 🙂

klaraaaa
8. bře 2016

u prvního si byl spíš jistej- byl tam kluk 🙂, teď nám řekla tak na 80% kluk, tak uvidíme 🙂

bajana
8. bře 2016

Áno, odborníci na prenatálnu diagnostiku sa väčšinou nemýlia, napr.v Prenatale v Brne určili správne pohlavie každej kamoske, aj mojim dvom.

luckapol
8. bře 2016

Ahoj, já to tak měla. Ve 13 tt řekli holčičku a bylo to tak.

verka4d
9. bře 2016

Ve 13.týdnu ještě nejsou vyvinuty pohlavní orgány,ale jen jakýsi pohlavní hrbolek. Podle jeho směrování je možné odhadnout,co by to mohlo být. S jistotou to jde vidět od 16.týdne. Ale ano,u nás doktor 4x odhadl ve 13.týdnu správně... 🙂

slupicka
9. bře 2016

Nám to odhadli dvakrát, vždycky okolo 12.týdne a vždycky se trefili 😉

pavlinavg
9. bře 2016

I nam rekli, ze to bude kluk. A meli pravdu.

pusolamy
9. bře 2016

1scren. kluk, 2 scren. holka . tak uvidíme co z toho bude

skate.em
9. bře 2016

U nás 2x odhadli ve 13tt správně 🙂

amendee12
10. bře 2016

Jee já už to chci taky vedět😀

saries
autor
10. bře 2016

Tady je ten nas malý mimozemstaník milovany 🙂 JE TO NAŠE VYMODLENÉ mimčo už to vypadala že budeme muset na umělé a v té chvíli se povedlo po hodně dlouhe době s katastrofalním spermiogramem... 🙂...... Já už mam jednu holčičku 4 ročky 🙂 tak by bylo fajn kdyby to byl páreček i když sem zezačatku chtěla 2 holky 😀 Tak uvidíííme 🙂

petule284
10. bře 2016

1.UTZ 13tt holka (doktorka působila přesvědčivě)
2.UTZ 20tt holka (potvrzeno nezávisle na sobě dvěma lékaři)
3.UTZ 30tt (byla jsem i na třetím) opět holka
A narodila se holka 😀 . Ale nakupovat ve velkém pro miminko jsem začala cca v 7. měsíci a do dneška s tím nemůžu nějak přestat. 😅
Jinak na pohlaví nezáleží, hlavně aby bylo miminko v pořádku, ale já to taky chtěla vědět. 😉
Přeju hladce probíhající těhotenství. 🙂

petule284
10. bře 2016

Jinak na tom posledním velkým UTZ už to bylo tak vidět, že by jsme museli být všichni slepí. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru