Únava, tlak v břiše a rychlejší zadýchávání. Měl to někdo stejně?

bbarshaa
12. lis 2020

Zdravím holky, vím pár dní, že se nám s přítelem konečně zadařilo, jsem nadšená a děsně nafouklá, unavená a přijde mi i, že se rychleji zadýchám. Nepanikarim, snažím se být pozitivní, že vše bude v pořádku 🙂 a půjde to jak má. Jen mě zajímá, zda to měl/má někdo stejně? A zda se především proti tomu nadýmání dá něco dělat. 🤔

mamikry
12. lis 2020

@bbarshaa Prezit. 🙂 Ja byla do 12. tydne jak balonek. Muzete zkusit Espumisan, ale delaji to hormony, tak nevim, jestli k necemu bude.

michaelarousova
12. lis 2020

@bbarshaa neda bohuzel😕 ja zkousela co se dalo a proste to pak preslo☺️

bbarshaa
autor
12. lis 2020

@mamikry
@michaelarousova 😅 Jo taaak dobře.
To není moc povzbuzující, ale stojí mi to za to 🙂. Děkuji za reakce

mzacikova
12. lis 2020

Já jsem doteď marná. Únava šílená, nevolnosti taky, nakouklá jsem taky... 🤦‍♀️😁 zítra začínám 17.tt

bbarshaa
autor
12. lis 2020

@mzacikova No já neštěstí nezvracím, občas mi sice úplně není dobře, ale žaludek se mi nezvedá ☺️. Ale jinak prave ta únava a hlavně vážně balon v břiše 🤦🏻‍♀️.
A to já ještě jsem běžkyně, běhám se psy a teď mám nějak pocit, ze když vybehnu neudycham ani 200 metru, dnes sem vylezla schody a normálně sem se zadychala 🤔.

pepickovapavlinka
12. lis 2020

Já zjistila 5.11. že se nám po 3 letech zadařilo.Šíleně mě bolí prsa,nadýmání mě trápí taky,mám chutě,unavená jsem víc a pobolívá břicho.Nic co by na začátku bylo neobvyklé 😉

mzacikova
12. lis 2020

@bbarshaa tohle znám. Já ujdu se synem 500m do mírného kopce k našim a v půlce už funim jak dostihový kůň. 🤦‍♀️

bbarshaa
autor
12. lis 2020

@pepickovapavlinka ☺️ Gratuluji. Je mi jasné, že to nejsou neobvykle příznaky, ale konkrétně sem je nějak nečekala. Je fajn ale vidět, že v tom nejsem sama 😁.

@mzacikova 😅 Jaj takže chápu, že mě to asi nepřejde a bude asi ještě hůř... Tak to sem asi doběhala, ať se fazolce nic nestane, patrně mi dává tělo najevo, ze chce odpočívat. Tak hold místo běhu budou procházky 🙂.

pepickovapavlinka
12. lis 2020

@bbarshaa no já taky ne u předchozích těhu jsem krom vynechané menzes příznaky neměla žádné.No každé těhotenství je jiné 😄

misina321
12. lis 2020

@bbarshaa ahoj, s nadýmáním nemám naštěstí zkušenost. Ale zadýchávání a únava u mě byly a jsou dost výrazné. Zadýchávání jsem měla hrozné hned po zahnízdění, ani jsem nevěděla, že jsem těhotná a zrovna jsme lezli po horách a já myslela, že padnu. Tak v 6.-13. týdnu jsem to měla nejhorší, vyšla jsem jedny schody a pak jsem nabírala dech ještě 5 minut 😂 A to jsem (byla) dost vysportovaná, teď je pro mě vrchol sportu procházka 4 km.
A únava... od té doby, co jsem těhotná potřebuji spát klidně tak 10-12 hodin denně 🙈 Na jednu stranu jsem ráda, že se kvůli covidu nedá nic moc dělat, protože se aspoň bez poznámek okolí můžu zašívat doma 😂

bbarshaa
autor
12. lis 2020

@misina321 😁 Ajaj, tak já měla chvíli pocit, ze se mi to třeba zda a je to spis z únavy a toho nafouknuti. Ale normálně schody vyběhnu lehce. Teď už právě tak druhy týden spis lezu nahoru a funím a prave i ještě než sem věděla, že sem těhu. Běhat sem byla naposledy v úterý a bylo to slabý no 🤦🏻‍♀️☺️.

tulipanecek
12. lis 2020

@bbarshaa Měla jsem u kluků takové nadýmání a křeče,že jsem skončila v nemocnici...Dávali mi Espumisan a zakázali mi snad veškeré jídlo 😂🙈Džus,ovoce,luštěniny,zelí...a všeobecně vše,co způsobuje plynatnost...Upravilo se to až v druhém trimestru 🙈Teď mám pro změnu průjem a je mi špatně...To si člověk nevybere 🙏🙏🙂

bbarshaa
autor
12. lis 2020

@tulipanecek Jaj, tak to sem na tom dobre ještě. Tak to přeji ať je lépe 🙂.

verunica
16. lis 2020

@bbarshaa Ahoj, já u prvního dítka byla jen hrozně unavená. 2 týdny zpátky jsem zjistila, že jsem těhotná (bylo to zjištění jako nečekané, to je na dlouho :D) no a furt mi přijde, že se pořádně nemůžu nadechnout, furt chodím čůrat a tak týden dva zpátky jsem byla jak Šípková Růženka, teď mívám problém, že nemůžu usnout a spala bych přes den.. joo a ještě mě pobolívá hlava 🤦🏼‍♀️🍀

bbarshaa
autor
16. lis 2020

@verunica Ahoj, já bych taky pořad spala, hlavně v praci sem fakt utahana. Hlava mě ale naštěstí nebolí. Ale to dýchání prave to fakt nechápu... taky sem musím sem tam hrozne zhluboka nadechnout, ale hlavně vyjdu malý kopeček a funim jak kanec 😁.
Za na jednu stranu když vím jak někomu je blbě sem rada jen za tohle. 🙂

verunica
17. lis 2020

@bbarshaa No ty nevolnosti a zvracení, tyjo to znám jen z vyprávění od jiných, mě teda bývá někdy na večer těžko, ale s tím dýcháním 😂 ale mohlo by to být i horší 🍀❤️

zelenaesmolda
22. lis 2020

@bbarshaa vetsina kidi se snazi zustat negativni a ty chces byt pozitivni :D
Me teda ty priznaky spis pripominaji covid nez tehotenstvi 🙂

bbarshaa
autor
23. lis 2020

@zelenaesmolda No mě už ne. Už nejsem nafoukla, ale je mu soufl, dneska ranní zvracení 🤦🏻‍♀️. Patrně sem to zakrikla, tohle je mnohem horší. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru