Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat, můj dr me objednal na 5+5tt na kontrolu vím že je to brzo,ale sám na tom trval, zajímalo by mě zda už je něco na už vidět, děkuji za odpověď.
@littlebee124 ja chtěla právě déle,ale on si me objednal takhle 🤷♀️
Třeba si chce potvrdit jestli se nejedná o mimoděložní. Něco málo asi vidět půjde pokud nebyla ovulace moc posunutá. Já byla poprvé taky v 6 tt a něco vidět bylo já byla zase kvůli špinění
@mishulka26 ovulace byla cca 14.10.,to já zatím bez problémů 🤷♀️
Jednou jsem byla na utz 5+2tt a uz bylo videt.
Tak to už by mělo být něco vidět
@mishulka26 měla jsem ovulaci v rozmezí 14-16.10,tak doufám že ano
@elizsebik jeee to je krásný uz, doufám že budu mít podobný i když já budu gen den 5+5 a pár dní hraje roli 😊😁
Ja se myslím, že už bude🙏❤️
@elizsebik ve čtvrtek dám vědět 😊❤
5+6 mala bublinka... Ale bylo to po ivf, takze s presnym datumem otehotneni.. Muze a nemusi byt nic videt 🤷♀️
Srdíčko ještě být nemusí, nějaká bublinka by být vidět mohla.
@krisstina93 s tím počítám že většinou to srdíčko je vidět 6+ ale aspoň ta bublinka, ja byla ve 4+4tt také si me sám dr objednal tak brzo a samozřejmě že tam nic nebylo 🙈
@mishulka26 tak dnes jsem tam byla tehu potvrdil fotku mám taky ale je tam skoro prd 😊😁❤
To nevadí budou lepší fotky 😉 hlavně, že je to tam 😊
@mishulka26 to ano 😊❤
Gratuluji ❤️❤️❤️🎊🎊🎊
@elizsebik děkuji ❤❤❤❤🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To vám nikdo neřekne, nevíme kdy byla přesně ovulace. Navíc čím déle člověk jde, tím lépe. Pak jsou to jen stresy, ze není nic vidět. Maximálně žloutkový vak. Já sla na kontrolu, kdy sem byla 6+1 a měla sem teda už i srdicko. Zalezi i na kvalitě toho ultrazvuku.
Ale jinak se říká, ze při hodnotě hcg nad 1000 by už něco mělo být vidět.