Moje milé snažilky.Tal podle poslední MS bych měla být 6+2,dneska kontrola u doktorky,měla jsem jít až zítra,ale začala jsem panikařit, protože mi digitální tt,poté co byl před 4 dny 3+,dnes ukázal 2-3...Dle doktorky je tt mladší,udělala ultrazvuk s tím,že vlastně ani nečekala,že v tomto týdnu uvidí víc,jen dutinka..,vzala krev a uvidi se kolik bude hcg..co vy nato?
@leslii já žádné zbytečné testování po prvním pozitivním testu nedělala a stejně jsem pak přišla na UZ a bylo taky vidět prd. Těhotenství bylo o 10 dnů mladší. Takže mě objednal za dva týdny a už tam bylo srdíčko. A teď už tu vedle mě téměř půlroční srdíčko spinká. Chce to klid. Pokud to má dopadnout, dopadne to i bez opakovaných testů 🍀
Tady naše malá, 6+5 dle ms dle utz odpovídala 7+0, srdíčko už bilo. Ale já mám třeba krátké cykly, těžko říct kdy se u tebe mimčo zahnizdilo, může být mladší a tím pádem je toho zatím vidět min. Ne testuj, je to blbost, prosperitu těhotenství z toho nezjistís a akorát pro tebe stres. Já blbá se nervila že mám furt na testu 2-3 i v době že bych měla být dávno 3+ a vidíš nakonec byla větší a i srdíčko už tukalo. Pro klid bych šla ještě na hcg ať vidím progres a pak se uklidnit.. Víš stejně teď nemůžeš udělat než mrneti věřit.
@leslii proč myslíš že je po všem, usuzujes z jedné hodtoty, nemáš srovnání ještě . Ano může se jevit hodnota nízká. Ale koukni tu do tabulky.. Já ti budu tu naději živit.. Za mě věřím že nemusí být nic ještě ztraceno, šla bych ještě jednou na krev a pak teprve třeba hodila flintu...
@pajusz presne tak..po zkušenostech s pilulema na potrat(2,5 roku z5 bylo také zamlklé těhotenství),jsem si říkala,že tentokrát už opravdu ne,v nejhorším revize..,ale v duchu jsem si přála, aby si tělo poradilo samo...Jasně, bolí to,co si budeme povídat,ale život jde dál a já věřím,že to štěstí na nás čeká❤️
@majena39 tak já su z toho jelen..ráno jsem teda byla na krev,pak doma asi po 2 hodinách začla špinit, tak jsem si říkala super,vyčistím se sama a bude..teď jsem volala na výsledky a mírně to stouplo...v pondělí 1480,dneska 1942...já vím,že je to fakt málo,ale co si o tom myslet?🙉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@leslii co my na to? Nic... Určitě te objednala na další kontrolu za pár dní. Možná kdybys zbytečně netestovala, neplašila bys, nechodila k dr zbytečně dřív a nemusela se teď stresovat. Ty testy jsou orientační, mohla být jinak naředěná moč. Jestli ukazuje 2-3 nebo 3 o ničem extra nevypovídá.