Ultrazvuk 5+5. tt. Přijde vám v pohodě?

patricia212
23. lis 2020

Ahojte chcela by som sa poradiť, dnes som bola na prvom ultrazvuku v 5+5 tt ( podľa ovulácie) a pani doktorka mi k ultrazvuku nič moc nepovedala. Prikladám fotku - príde Vám v pohode ? Alebo ste videli už niečo viac na utz v 6.týždni. Vidím tam zltkovy vacok a už možno aj mimi pripojené k nemu ? Ďakujem za každú odpoveď.

kakba
23. lis 2020

V 5.tt muze byt jeste brzo, aby ti neco rekla. Pockej az uvidis tlouct srdce. Proto je lepsi chodit pozdeji. Nebyla by si pak nervozni z toho co bude.

agneska7
23. lis 2020

Hele já myslím že je to úplně suprový , první plus je, že je to v děloze , a výsledek odpovídající , nemůžeš se řídit tím že některé holky napíši že v 5 TT měly už srdíčko , já v 6+1 neměla na utz vůbec nic a o 2 týdny později miminko odpovidalo přesně jak melo + o 5 dní starší ,,,,, takže tento utz dopadl nejlíp jak mohl , gratuluji k těhu 😉

mamikry
23. lis 2020

@patricia212 Je to v pohode, ja jsem mela 5+4 jen dutinku a za mesic uz prcka se srdickem.

patricia212
autor
23. lis 2020

Ďakujem 😊😊 ono ja by som neskôr išla ... ale tehotenstvo je po stimulácii clostilom - zavolali si ma tak skoro sami :/ o dva týždne by mal byt ultrazvuk dalsi ... skôr ma prekvapilo že nič ani nemerala a o tom či odpovedá týždňu sa ani nezmienila. Jedine že to prej vyzerá fajn a že je v deloze

waisinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
patricia212
autor
23. lis 2020

@waisinka a všetko v poriadku ? 😊

waisinka
23. lis 2020

@patricia212 ano vse v poradku

patricia212
autor
23. lis 2020

@waisinka gratulujem 🍀 snáď to pôjde tak ďalej o oboch ! 😊 verím tomu a nechcem si pripúšťať že by to bolo inak

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru