Ahoj holky, tak teď jsem se vrátila z prvního screeningu,na kterém jsem byla i s manželem. Jsem nadšená. 💞 Podle všeho čekáme třetí holčičku 😂💞💞 Ten chlap se nám asi nepovede 😂😂.. Ale k věci. Podle pm bych měla být 12+4 podle měření mé doktorky 12+5 ale podle doktora z toho screeningu jsem 13+4 a hlavicka odpocvida 13+0. Holky, měla jste to některá podobně? Jako ten doktor říkal, že se nic neděje, je mi jasné, že se bude lisit a že nepojedeme podle tabulek, ale týdenní rozdíl? Celou dobu mi to vycházelo plus mínus jeden den a teď najednou týden? Máte to některá podobné? Podle kterého údaje se mám tedy řídit? Děkuji moc.
Vůbec to neřeš, pokud není dr znepokojen, nebuď ani ty.
Tyhle výpočty se dělají automaticky podle toho, jak tam naměří délku jednotlivých částí těla. V tomhle týdnu těhotenství je dítě pořád jen pár cm velké. Stačí, aby se mimčo hnulo, aby doktor trošku jinak zaměřil úsečku a najednou z toho je rozdíl několika dnů.
Mně to ukazovala doktorka přímo na utz, dítě se mrskalo a ona třikrát naměřovala délku stehenní kosti. Během dvou minut měla tři různá měření a rozptyl vypočtených týdnů byl 6 dnů.
Fakt to pusť z hlavy.
Mám tyden před Ms. Prsa uz me začali bolet před tydnem. Vzdy me boli pred ms ale ne tak brzy. Snažíme se zhruba mesic a půl nevim zda to neni malo. Diky za kazdou radu😊
Nevim právě zda to nebude u mě trochu problem brala jsem azalie jednohormonalni. Po 7 letech mi byla vysazena jelikož mi nesedla pak jsme se s přítelem rozhodli pro prvni mimi. Jenže první ms nepřišla. Musela jsem si ji nechat vyvolat. Což přišla 3.8 a samovolna prisla 28.8. 😊
Právě me docela překvapili ze prsa začala bolet uz 14 před ocekavanou ms 😀
😀😀to jsem taky zkoušela si ji vypočítat atd atd. Pak jsem řekla že na to prdim. Až to přijde tak to přijde 😜 zbytečně se pak člověk pozoruje pak to nejde. Tak že sem tam vždycky udělám testik co kdyby náhodou 😂
Taky jsem četla spoustu negativnich recenzi na mamatest 🤔
Moc děkuji ☺️😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Syn byl o 10dni menší. A každý dr to bere snad jinak, někdo počítá dle MS jiný podle velikosti