Už druhý den mě trápí tupá bolest v místě pravého vaječníku, je to normální? Roztahuje se pouze děloha nebo to zavání něčím vážnějším? Nechci s každou věcí lítat k doktorce ☹
To ti nikdo hlavu neutrhne, zvlast kdyz jsi spinila. Nic to byt nemusi a s vetsi nebude, ale co kdyby.
Ono nemusí jít ani o vaječník, může to být i zánět slepého střeva
radši zajdi na gyndu,jistota je jistota a budeš v klidu
já mám to samé...tupá bolest, ale na levé straně...když jsem to probírala s kamarádkou, která má prcka, říkala, že to samé měla taky...že si prcek dělá místo 😉
Mě bolel po uhnizdeni pak při roztahovani dělohy taky asi až do 12 tt pak už jen občas...je to normální pokud nemáš horečku nebo krvácení....pockej před porodem....to je bolest všude🙂 fakt se těším na porod....ke konci je to dlouhý navíc prcek naléhá na kost hlavičkou a to je paráda🙂
Taky mě občas pobolívají vaječníky, hlavně když se prudce pohnu..
řekla bych, že tohle je v těhotenství naprosto normální. pokud nejsou křeče nebo silný bolesti, tak bych neřešila. ono se toho děje uvnitř tolik, že je to někdy fakt nepříjemný....
@kristynulinka napodobne
Je to prvni tehu?Ja to mela u vsech,i teď.Je to misto kde se mimi usidluje,teď cekam dvě (asi me odvezou k chocholouskovi) takze to citim u obou vaječníků,zmizi to okolo druheho trimestru,ani dr me nedokazal rict proc to je,uz to neresim.Dokonce to dela kdyz si kychnu,nebo se zvedam,otacim na posteli.... Prejde to,netrap se tim
Ahoj,
byla jsem na tom stejně jako ty. Také jsem si myslela, že bolest vaječníku a oblast ledvin patří k těhotenství. Mého gynekologa a sestřičku jsem na to upozorňovala, ale ani jeden na to nereagovala, gynekolog mě ani neprohlédl. Nezdálo se nám to, tak jsem se objednala u jiného gynekologa a dozvěděla jsem se, že je to nejspíš zánět (močáku nebo ledvin).
Jsem zhruba v 8.týdnů, na první kontrolu jdu až za 2 týdny, a to píchání bud na jedné nebo druhé straně je podle mně normální, to bolí žluté tělísko na vaječníku, které vymizí zhruba mezi 12. a 14.týdnem a jeho funkci nahradí placenta. Ted spíš cítím rovnoměrný tlak, jak se roztahuje děloha, mně to přijde docela příjemný, aspon fakt nezapomenu, že jsem těhotná 😀
Dievcence mna zaboli ked dvyhnem prudko nohu vo vajecniku v pravom co to moze byt?
Menstruaciu nemam od zaciatku augusta
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jak jsi daleko? Uz mas potvrzene tehotenstvi v deloze?