Zdravím.
Chci se zeptat, stále ještě v šoku. Včera jsem zabéhl na gynekologie z důvodu, ze jsem to po prascich na oddálení nedostala a světě div se, po 5 letech snažení, 3 IVF neúspěšně mi bylo řečeno, ze jsem těhotná.
Dle UZ 6+4, dokonce jsem slyšela i ❤️🥰 6 mm
Jen se chci zeptat, poslední MS byla 13.8.2022 a při kontrole 27.9. Nebylo vidět vůbec nic.
Myslíte si, ze to termínu odpovídá? Překládám i foto.
Samozřejmě na kontrole mi řeknou více. Jen se ptám na zkušenosti. Děkuji
@anonymkacka podle Ms to nevychází tak že jste si asi jak jste měla ty léky tak se vám posunula ovu ☘️☘️
@lencaa11 ano, podle téhle jsem to dělala taky. Šle
Prášky na oddálení jsem měla ke konci 9 měsíce, což už bylo dav o po oplození, do té doby jsem nic nebrala
@anonymkacka jj to už bylo dávno po oplozeni to už jste byla na úplném začátku těhotenství hlavně ať jde vše v tak jak má a je vše v pořádku ☘️☘️
@lencaa11 dekuju za odpověď 🙂 úplně tomu ještě nerozumím, tak jsem si říkala, jestli to velikostne cca odpovídá, i když vím, ze u každého je to jinak 🙂
@anonymkacka tady to sedí
Tak to byly hodně kvalitní prášky, když posunuly menses o rok 😂 Hodně štěstí 🍀♥️🍀
@cuuza to si pište 🤣 při kontrole na oddálení ke upozornil, ať je nasadím hned, té se vajíčko bude uvolňovat a dojde k Ms 🤣
@lencaa11 dekuu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anonymkacka Já myslím že jo, a posledně asi nebylo nic vidět, že bylo moc brzo 🙂 Každopádně moc gratuluju 🍀🍀