Dobrý den jsem v 10+2 tt a trpím na kvasinkove infekce :/ v úterý jsem dobrala 6 tabletek na léčbu, 3 dny klid ale dneska mám zase výtok. Bílý a bezbarvý, nic nesvědi ale to sem takhle měla i minule a byly to kvasinky. V pondeli jdu na kontrolu, ale mám strach aby se něco nestalo s mimi a tak zvazuju naštevu pohotovosti. Vím že je to moztna hloupá otazka ale jsem už zoufala. Děkuji za odpovědi.
@xkalisto takže Mylsis že stačí kontrola v pondeli?
@histerka1994 Ahoj, ano, určitě, Někdo má kvasinky, někdo streptokoka, na streptokoka se taky dostanou antibiotika až při/těsně před porodem. Mimi je určitě proti kvasinkám chráněno.
@lucka662006 děkuji moc za uklidnění 🙂 je to první tehu a nerada bych něco zanedbala. Už sem chtěla letět na pohotovost. Počkám do pondeli 🙂
@histerka1994 stačí v pondělí. V klidu
Neboj, na tohle trpí mnoho těhulek. Já si kupuju preventivně Femigel (doktorka říkala, že ho můžu používat). Kdykoliv cítím, že mě spodek jen malilinkato svědí, tak si na noc dám. Je po tom i příjemný pocit.
@majdulena já právě na svědění vůbec netrpim, tákze prakticky nepoznám kdy kvasinky přijdou. Ale preventivně dávám vždy po jednom týdnu 3 dny pimafucin 🙂
Ahoj @histerka1994 a ostatní, pokud máte otázky na toto téma, klidně se ptejte i v Poradně s lékařem. https://www.modrykonik.cz/forum/topics/poradny/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Od druhého trimestru jsem měla kvasinky furt a Gyn říkal že to mimi vůbec nevadí. Je dobrý se nechat prohlídnout ale mimi to neublíží.