Ahoj všichni, jsem tu nová a mám důležitou otázkou. Před dvěmi dny jsem objevila dvě čárky na testu a mám dva dny zpoždění. Zatím jsem nebyla u Dr. Mám jít teď na trhání osmičky, máte s tím některá zkušenost v začátku těhotenství? Vím, že anestezie je v pořádku, ale i tak ve mě hlodá... Děkuji moc za odpověď.
Byla jsem na trhani osmicky v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi..tusim tak v sedmem mesici..a vse uplne v klidu.Hlavne se mi ulevilo od bolesti konecne😊
Odlozila bych to na 2.trim.
Mě paní zubařka řekla, že je to lepší v 2 trimestru.
Mě trhala na přelomu 1. A 2. Trimestru dva moudraky. Řekli mi že to na mimi vliv nemá. Vše je ok 🙂 lepší to než prý trpět bolestí a tím pádem i stresovat mimi
Tak za mě pokud to neboli nebo není akutni, odložila bych. Trhání v pohodě, ale pár dní poté hrůza. V těhotenství si nemůžeš dát pořádný prášek proti bolesti, a po trhání mě tedy pusa několik dní pekelně bolela. A mohla jsem na to max. paralen což tedy téměř vůbec nepomohlo
Ahoj, me trhali osmicku v 6 mesici. Anestezie v injekci je ok, akorat me osl rana trochu vic krvacela (zvyseny objem krve v tehu, ale to byva az v pokrocilejsim stupni) jinak na bolest akorat tak paralen (ale on se i ten brufein muze) a vydrzet. Ja myslim, ze neni problem.
Ahoj. Mne ji zubar trhal v prvnim trimestru. Nastesti vse bylo v poradku, po trhani me to ani nebolelo a hned jsem normalne jedla. Ale taky jsem mela strach aby se neco nepokazilo.
Byla jsem na tom úplně stejně. V lékárně jsem se pak ptala po něčem na bolest, a že jsem asi těhotná, prý jaký týden, a já že nevím, že asi úplně na začátku. Tak lekarnice výraz jak nevim co, a že tak leda Paralen. Nedala jsem si nakonec ani ten, jen jsem ho hypnotizovala pohledem :D A vše v pohodě. Dceři je teď 7 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Prodělala jsem trhani osmicky v cca 5. mesici. Dostala jsem injekci na umrtveni a bylo😀