Ahoj holky,
chci se zeptat, jak jste to měli s prvními příznaky těhotenství? Já kromě nevolnosti a občasné bolesti v podbříšku nic jineho nepociťuji.
Jediné čeho jsem si během tohoto týdne všimla, tak že se mi zvětšili bradavky a ztmavli dvorce. Prsa mě nebolí ani nepnou jen jsou na dotek citlivá.
Měli jste to některá taky tak?
@anet_98 U prvního jsem byla max citlivá na smrady a měla citlivá prsa. U druhého mi bylo dost zle a hodně migrény. Pokaždé je to jinak a když musí člověk do práce, je lepší mít klidnější začátek. 😊👍
@eithelwing jo, občas mi taky něco smrdí víc i když mi to předtím nevadilo a všimla jsem si, že mám neodolatelnou chuť na sladký častěji než obvykle, ale to je u mě asi normální 😅
Já měla příznaky až od nějakeho 9tt, urputne migreny, nevolnosti, zvracení, prospala jsem i celej den a nebyla schopná ničeho. Prsa mě nijak zvlast nebolela. Trvalo to do 7. měsíce, jinak se do 7. měsíce ze mě stala urputná vegetariánka, nesnesla jsem maso 😀
Na zacatku jen citliva prsa, od 7tt zacalo zvraceni, ktere trvalo cca 3 mesice... citlivost na pachy hrozna, vadilo mi i prejit z mistnosti do mistnosti, kuchyn a koupelna mi dela problem doded nekdy... vetsi chut na sladke mam celou dobu, na zacatku jsem ani nemohla videt treba kafe, ted mam porad chut na ledove... unava uz je mensi, v 1.trimestru jsem lezela a hlavne spala, treba skoro cely den, ale to bylo i temi nevolnostmi, zvracela jsem i 15x denne a skoncila na kapackach, zhubla skoro 7kg... ted uz je tl celkove lepsi, koncim 2.trimestr 🙂
Ahoj holky, předevčírem mi bylo potvrzeno těhotenství 5t. Nasadila mi ale kvůli špinění prášky Ascorutin 2-2-2 a Utrogestan 2 v noci. Výtok je růžový a po utragestanu kdy jsem ho včera poprvé užila jsem teď ráno měla silnější růžový výtok s kousky drobných červených nití. Myslíte že je to vážně nebo se to stává? Děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
U prvniho tehu jsem nemela zadne priznaky ani snad ty prsa.... U druheho me bylo spatne, ale jen obcas a ty prsa jsem mela jak ty, jinak taky nic