Ahoj holky je tu také někdo kdo čeká miminko v březnu 2024?
Ahoj já taky. Podle MS by měl být porod 6.3. 👋😊
Ahoj všem 😁 to mám radost, že se přidaly další maminky❤️ jak vám je, kdy máte naplánované první větší kontroly? Klidně se představte kdo už doma děti má, odkud třeba zhruba jste nebo jaká byla vaše cesta k miminku.
@essis Tak já už jedno dítko mám. Teda není to dítko, ale už 16 letý puberťák 😀 V únoru 22 jsem v 11tt měla zamlklé těhotenství s následnou revizí, následovalo další zamlklé těhotenství v 10 TT letos v lednu. No a v květnu jsem se s MUDr. domluvila, že to necháme volně do konce prázdnin a pokud by to nešlo, začneme to řešit. To mě tak nějak uklidnilo a úplně jsem to vypustila, vlastně jsme se ani nějak zvlášť nesnažily a nechaly to tak.... Takže teď jsem opravdu šťastná a tak nějak cítím, že je všechno v pořádku a tak jak má být. První kontrolu mám 1.8. a už se těším až toho drobečka uvidím
@f.nina teeda tak to bude určitě nejhodnější sluníčko za odměnu po tolika trápení. A co na to syn říká že bude mít doma mimouše :D u nás to starší loupežníci ještě neví, nejmladší má dva roky a ten to tuší (je jak houba, nasává všechno že mě) a jsem docela z edava co nám na to řeknou ty starší 3 protože ty teď lezou do puberty, na všechno mají něco a při představě že budem mít ještě jedno miminko si umím představit jejich nadšení 😅
@f.nina Tak 5 děti je vcelku dost😅.. znáš to, kde kdo má blbě ječí aniž by se ho věc týkala nebo se na názor někdo ptal.. taky zdravotní riziko je vždycky větší no,takže tak. Nejmladší je hodně náročný takze už sám o sobě zabere kopu energie.. no je to náročnější než bych chtěla. Rozjíždím s.r.o a provozovnu.. měla jsem úplně jiné plány a místo rozjetého podnikání a dítěte ve školce(konečně nějaké hlídání) tak si podpoříme další malý uzlík na 100% péči 🙈😅. Ale asi to tak má být
@essis Tak to chápu. Paradoxně pracují ve zdravotnictví na lůžkové gynekologii, takže dnes a denně vidím co všechno se může stát. O to více mě to děsí, nehledě na to, že práci opravdu miluji, takže si tak nějak neumím představit, že na tři roky odejdu. Samozřejmě jsem za miminko šťastná, ale tak nějak na mě padla depka a bojím se jak to ještě zvládnu. To víš.... Naposledy jsem rodila v roce 2007, takže jsem fakt zvědavá. A pokud má někdo u tebe nevhodné řeči, tak na ně z vysoká prď.... Je to Tvé tělo, Tvé děti a Tvůj život.
@f.nina Ahojky 🙂 tak to jsme na tom skoro stejně, já rodila 2/2008 a teď bych měla 9.3.2024 🙂 Dnes jsme 8+3 a kontrolu mám 8.8. , tak se modlím aby bylo vše v poho :( V dubnu biochemické těhu :( Můj mlaďas to ještě neví, vůbec nevím jaká bude jeho reakce, je teď v období kdy je všechno špatný 😂 , tak jsem celkem zvědavá, chtěla jsem počkat do 1. crenningu, ten mám 18.8. 🙂
Já mam podle apky na.prestupny rok😂jak se to pak dela? Proste posunou den v RL?
@essis to je má nocni mura. A uplne.mi to nedovoluje se radovat tak jak bych chtela. Jsem z toho docela spatna..... sleduji jednu maminku s postizenou holcickou a mela vsechy UTZ v poradku a presto ji ma dost postizenou 😭😭😭😭
@laiila Věřím, že bude v Tvém případě všechno v pohodě. Hlavně se nestresuj a užívej si to ☺️ Já byla včera u MUDr. a všechno přímo ukázkové a vše odpovídá, dnes jsem 6+3 Tak aspoň tohle mě uklidnilo. Na další kontrolu jdu 22.8. a to už dostanu i průkazku, takže po této kontrole už to tomu našemu puberťákovi řekneme. Jsem fakt zvědavá jak bude reagovat.
@hanka_12345 neboj to bude dobrý,, víš jak, co se má stát to se stane no. Někdy je to tak osudem prostě daný... ja jsme třeba o miminko přišla v 39+ asi 2 hodiny před samotným porodem. Nenaděláš nic.. i pres to funguju dál a dalsi tehotenství bylo v pohodě. Ted taky verim ze to bude dobrý.
Děvčátka..... Tak hlásím, že dnes kontrola kdy miminko odpovídalo PM tedy 9+1. Srdíčko krásně tlouklo jako zvon a dostala jsem těhotenskou průkazku 😍
ja jeste nemam termin od dr.
dnes jsem 12+6
neni do divny? pri prvnim teh mi to sestra spocitala prvni navstevu
@hanka_12345 já jsem byla v pondělí na ultrazvuku,byla jsem 11+5 tt a též ještě nemám termín od doktorky 🙂ale podle aplikace mi vychází termín na 6.3. 2024 ☺️ myslím, že termín vypočítá na screeningu na který jdu 6.9. 🙂 takže můžeš být v klidu ☺️
@hanka_12345 termín se vypočítává dle přesného měření na 1 screeningu... Buď v klidu...
dekuji...ten mam tento tyden
Ahoj holky! Všem mockrát gratuluji k těhotenství. Tímto se k vám přidávám😍🙏🏻 Termín máme na 21.3. Tak jsem zvědavá je to naše první, vymodlené🙏🏻
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj. Mám termín podle aplikace 7.3. a jsem 6+6 🙂 Po třech letech snažení jsme opravdu šťastní.