Těžko od žaludku v 6. tt. Co pomáhá?

laurene123
23. bře 2022

Dobrý den těhulky.Jsem 6tt.Při předchozích 2 těhotenstvích mi nebylo vůbec špatně a neměla sem ani těžkosti se žaludkem.Poslední týden mám žaludek jako na vodě 😭.Sním jen pár soust,připadám si hned plně a víc už do sebe nenacpu.😭Ze všeho je mi těžko,ať už sou to polévky,omáčky,čaj,capuccino,perlivá voda...nezvracím,dnes ráno sem byla v lékarně kde mi mi dali Kreon 10 000 který si mám dávat po jídle a jíst jen do 5 hodin...má někdo zkušenosti s těmito léky?nebo jinými co pomáhají?Děkuji za odpovědi 😇😌

zmrzlinka
23. bře 2022

@laurene123 nevím jestli Ti něco v těhotenství pomůže.Je to prostě "jiný stav" .Mne pomohlo cucat colu a nealko pivo....

themuffin
23. bře 2022

@laurene123 ahoj, já to měla do 12 týdne, teď bych jedla pořád 😆

amain
23. bře 2022

@laurene123 Taky mi u prvního nic nebylo a u druhého přesně to,co popisuješ.Me to přešlo časem,pomáhalo mi jist pořád průběžně po trosickach a vynechat vysloveně těžký věci (třeba ty omáčky, kafe),ale to si musíš odzkoušet sama.Nekomu pomáhají zazvorovy lízátka.Nekomu věci na pálení záhy pro těhotné.Ten kreon ti doporučili při těhotenství?Já bych se Teda v prvním trimestru snažila obejit spíš bez léků,když to půjde.Je to pro plod bezpečnější.Me to přešlo po těch prvních pár týdnech,naštěstí.Jinak pokud užíváš třeba Utrogestan oralne,může to být i z něj.Lepsi je pak zavádět.
Preji,ať je Ti brzo lépe.

goovana
23. bře 2022

@laurene123 antimetil a zázvorova lizatka

sishina
10. črc 2022

Rozhodne Hylak, uleví se mi do 20 minut 🙏🏻👍🏻

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru