Zdravím všechny 🐣
Je tady někdo kdo má termín porodu prosinec 2020? 😊
Budu rada za každou zprávu. 😊
Ja mam termin 2.12.2020☺️
@slunickova juu já teda kolem 20.12. Tak uvidíme uvidíme. 😊 a bude to Vaše první štěstí ? 🙂
@anonym789 ne uz treti😂mam doma dve holky 13 let a3roky
@slunickova ahaaa , pěkný 😁 u mne je to tedy premiéra. Tak snad vše bude dobrý 😊
@anonym789 tak gratuluji ja uz dostala i knizku a foto z ulz se srdickem😍
@slunickova děkuji moc. Já jdu k doktorovi 28.4. vzhledem k situaci je to teď složitý. Tak snad také dostanu ✊🌷
@slunickova muzu se optat na posledni mesicky? Me to dle kalkulacek na netu taky vychazi totiz na 2.12.20😊 tak jestli jsme opravdu podobne..😊
@ms66 26.2
@slunickova tak to jsme na den stejne teda😊 jen mi dneska dr rekl ze predpoklad porodu 6.12
@ms66 to máme asi stejný 🌞 a i já jsem sama narozena 6.12. 😅
No mám dotaz psala jsem i do jiné diskuze. Ale budu rada za další názor.
5.2.-11.2. jsem prodělala samovolny potrat. Měla jsem biochemicke tehotenstvi. Pak už mi MS nepřišla. V posledním týdnu v breznu jsem dělala první TT a byl negativní. Pozitivní byl až 1.4.
Den D kdy se dle mě zadarilo bylo 15.3. jak tedy zjistím týden ve kterém jsem ? Někde mám 4+2 a někde 6+2 🙄 jsem zmatená
@ms66 jak to?mensi plod?
@ms66 a uz jsi mela srdecni akci?
@slunickova nevim,nerozumim tomu🤔🤷🏼♀️ Podle me to pocitaji dle velikosti na UTZ no..😊 srdicko jsem videla uz v 5+6 krasne😊❤️
@ms66 tak super,ja taky mela srdicko 5+5 asi zalezi kdy doslo k oplodneni a podle ulz jim to naskoci a delali ti jeste neco?kdy jdes zase k dr a uz mas knizku a fotku
@slunickova jdu zase 12.5 a bude mi uz neco odebirat😳 a fotky uz taky mam.. mini boruvka je videt😊
@slunickova chci se jen zeptat prosím. Když k oplodnění došlo 15.3. je brzy jít k doktorovi třeba už zítra ? Mám šílené nevolnosti a tak bych nerada kdyby bylo něco v nepořádku. A také bych rada kdyby mi doktor dal nějakou radu co na nevolnosti, které mne trápí cely den. Nejsou jen ranní. A jsou šíleně silný. 😔
A tak bych nerada kdyby třeba ještě nic neviděl abych tam nesla zbytecne. Děkuji
@anonym789 no asi bych zasla k dr.
Já jsem zjistila ze jsem těhotná tento týden s podle apky bych měla mít termín 24-31.12
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Když si dáte do profilu termin porodu , mělo by vás to hodit do skupiny prosincovky 2020