Ahoj holky,
prosím, jak vám seděl termín poceti s ultrazvukem? Dle ms se řídit nemůžu, podle všeho jsem mela ovulaci kolem 30dc.
Na prvním ultrazvuku mi doktorka rekla cca 4-5tt (poceti 16.-23.11.), za deset dní na to 6+1 (poceti cca 18.11.) , dneska po dalších trech týdnech 9+4 (poceti cca 15.11.).
Je normální, aby to tak lítalo? Docela by mě to zajímalo, roky jsem mela anovulacni cykly, takže bych ten den ovu znala rada.
Děkuji za reakce.
@andycr @kmarie81 Aha, a sedělo to někdy během těhotenství přesněji? Říká se, že ten 1.screening by měl být přesný, ale když ten prdola takhle litá z týdnu na týden, tak kdo ví🙂
Ona i první půlka listopadu byla docela náročná na alkohol, 3 oslavy a pak svatomartinak, tak bych byla i klidnější, kdyby to bylo až později 😀
Na začátku stačí milimetr a je to o týden jindenikdo ti neřekne přesně datum ovulace či dokonce den za hnízdeni.I ovulacni testy máš nějaký rozptyl času. Pokud to bylo v době pití, nestresuj se tolik. Mimino první týdny výživuje žloutkovy váček až později se přes placentu spojí s tebou.
Takže tohle je jen odhad,
Já mám miminko po ivf, tedy přesné početí na hodiny...a stejně to litalo 7-8 dní celé těhotenství. Jestli je tam rozptyl početí mezi 15. -23.11 tak za ten týden se určitě nestihly vypít hektolitry alkohu. A i kdyby toho bylo trochu víc tak bych se nebála. U syna jsme měli na početí volný průběh, hned na začátku než jsem to zjistila jsme byli na večírku, v sauně, ve výřivce...a i tak zatím nosí syn že školy jedničky 😆
Já vedela naprosto přesně, ze kterého styku jsem otěhotněla (poznala jsem i ovulaci) a i tak to v začátku lítalo nějaký den sem, nějak den tam.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to normální. Já vím, že ovulaci jsem měla 11.9. ale poslední menstruace byla 20.8. Plod je od začátku větší a liší se od ovulace o týden a spíš se blíží k té ms. Dnes jsem byla na velkém ultrazvuku a jsem podle ultrazvuku z prvního screeningu, kdy stanovil TP 19+3, ale.u dnešní prohlídky 19+6. Malá je prostě trošku větší, ale prý ty 3 dny nehrají roli.
U tebe se ještě jedna o nižší týdny a tam hraje roli každý milimetr. Takže záleží jak doktor dobře měří a.jak má kvalitní stroj.