Holky prosím Vás, zítra jdu na první kontrolu jsem 7+4 tt., před půl rokem jsem měla ZT a revizi. Prosím je tu některá, která po ZT otehotnela a pak už vše v pořádku? Doktor mi sám říkal, ze se to po druhé už neopakuje, spíše asi jen mám nerviky, MSlim a doufám, ze zbytečně 🙂 🍀✊🏻
Ahojky, nám se to také stalo. V únoru 2019 revize 9tt 😔 zadarilo se až v listopadu 2019 a nyní jsem ve 21tt zatím vše v pořádku 🥰🥰🥰😍
Ahoj, nejsem sice ještě tak daleko, abych řekla, že je to v pořádku, pořád jsem na nervy, jsem v 11. týdnu, dnes jsem byla na kontrole a všechno se zdá dobré. Mám za sebou zamlklá těhotenství dvě. 12/2018 a 10/2019. Vždy v osmém týdnu. Že se to nestává dvakrát za sebou bych tedy netvrdila, ale jsou to spíše výjimky. Tobě přeji ať je to v pořádku a držím palce!
Na jare 2018 jsem měla ZT a revizi v 8tt a pak jsem na podzim otěhotněla a mam tu 7mesicniho chlapecka.
Naposledy jsem měla ZT před rokem a teď jsem ve 23. týdnu, držím moc palce 🍀
Já měla dvě ZT jedno 2/2018 a druhý 4/2019 obě dvě v 11tt, zítra začínám 35tt
Ahojky, já ZT a revize 1/2019 a koncem listopadu 2019 se mi narodila holčička. Nechala jsem proběhnout jednu menstruaci a začali jsme to zkoušet znovu, zadařilo se hned 😊
Revize v pulce roku 2018. Ted mam 4 mesicniho chlapecka. Zadarilo se hned prvni cyklus, jen jsme si mezitim dali oddechovou dovolenou. Strach jsem mela cele tehotenstvi, hlavne na zacatku. Drzim ti pesti 🙂
Ano ano 🙂 poprve v 7tt ztrata miminka a o 7 mesicu pozdeji znovu tehotna a jsem ve 35tt 🙂 takze ver,nerviky budes mit cele tehotenstvi ale musis myslet pozitivne ❤
01/2016 revize zamlkleho, 07/2016 poceti dcery, 11/2018 poceti syna. Po ZT jsem si dala 4 mesice cas nez mi dr. potvrdila dostatecne vysokou sliznici. Vsechna 3 tehotenstvi planovana.
Drzim pesti, aby uz to vyslo. Zamlkle je z tech nezdaru ta nejlepsi varianta. Bunka nemaji srdce, neni to zivy tvor, ktery by zemrel. Taky jsem po ZT mela pokazde velky strach.
U me uplne prvni tehotenstvi skoncilo taky revizi.
Nasledne dve pak uz uplne bez problemu.
Chapu,ze se bojis, mne bylo vzdy uplne zle,kdyz jsem sla na ultrazvuk v 8tt a porad jsem cekala,ze zas uslysim,ze se vyvoj zastavil... clovek to musi nejak zkousnout a nemyslet na to...
Měla jsem revizi únor 2019 a ted jsem 37 tt. Jediný problém byl se zkráceným čípkem a hrozícím předčasným porodem. Hospitalizace 9 dní v 34 tt a vše zažehnáno 🙂
Jsem uplne ve stejne situaci. Jsem nyni v 5tt. Drzim nam pesti. Mam strasny strach jit na gyndu na kontrolu.
V září 2018 2 revize, další hned v lednu 2019, pak jsme půl roku počkali a jsem 33tt. 🙂 držím palce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Minulý rok v květnu jsem měla ZT a revizi... A dnes jsem v 16tt a vse je v pořádku 😊😉 taky jsem na první prohlídku měla strach aby vše bylo v pořádku, když to poprvé nevyšlo...