Ahoj chtěla sem se zeptat mnela bych být 6 tt těhotenství dneska ráno sem začala trochu krvácet ale jen malinko myslíte že je vše pohodě zítra sem objedná na gyndu stalo se to taky někomu
Celou domu me bolely prsa ale nejak se mi zdá že přestali když sem se utrěla tam byla krev se mi zda červená možná i světle mám vložku ale nic netece žádná krev
@amazonkajanik ale žádné bolesti nemám pod bříšku
@misa890 nech to na zítra a buď v klidu. Tohle má snad 70% těhotných. Já měla tehda náročnou práci a k tomu nervy doma. Navíc jsem nemohla uhnat doktorku,takže jsem šla po týdnu k jiné a ta mě nechala s těma bolestma chodit do práce,takže to jinak dopadnout nemohlo ...
Snad máš pravdu už budu v klidu já už jednou sem samovolně potratila snad se nic nestane přála bych mít miminko
U někoho je to začátek konce , u někoho se mimi udrží, 50/50 no 🙂 budte v klidu, nožky nahoru a zítra uvidíte 🙂
@misa890 Proč, proboha proč nepoužíváš interpunkci? To je to tak těžké? Nedá se to číst.
Ano, stalo. Buď se ti rozjede spontánní potrat, nebo ne. Může jít klidně jen o prasklou cévku někde, případně o hematom. Víc ti řekne lékař.
@misa890 hlavně vklidu, já jsem tohle měla na začátku taky. Ležet a nic namáhavého nedělat, nic netahat a být vklidu pokud to jde. Měla jsem vedle plodu hematom, bylo to 50/50 jestli se plod udrží. Ležela jsem a nic jsem nedělala ani dlouhý stání, naštěstí se hematom během měsíce vstřebal a teď jsem 35+4tt💚🙂
@misa890 Ano, stalo se mi to, myslím, že taky v 6tt. Docela dost jsem špinila tmavou krví, pak to přešlo. Den byl klid a pak se to stalo znova. Zase to přešlo a už se to neobjevilo 🙂. Pokaždé to špinění trvalo cca 2-3 hodiny. Nikde jsem s tím nebyla. Na kontrolách zatím vše v pořádku, jsem v 10 tt. Držím palce.
To se fakt neda číst bez te interpunkce 🤷♀️🤦♀️😀
@katule1990 Já mám stejný problém špiním nahnědlou krev myslíte že to je v poho? Volala jsem dneska sestře že bych zítra přišla
@siima12 jak pisou vyse...to ti nikdo nerekne..je to 50/50..navic v prvnim trimestru..ja zazila obe situace...pred 2 rokama jsem spinila..a bylo z toho pak zamlkle a potrat...rok na to opet tehotna..na konci 3 mesice opet spineni a mam doma 8m prcka...moje sestra dokonce prvni 3 mesice normal menstruovala...nezbyva nez myslet jen na to dobre..a 6bytecne neplasit..a samozrejme pri jistotu k lekari..
@siima12 To samozřejmě takhle nejde s jistotou říct, ale určitě to může být dobré. Já jsem špinila cca v tom 6tt. Jeden den tmavou krví, trvalo to cca 2-3 hodiny, pak to bylo dobré. Den klid a další den to samé, pak už se to naštěstí neobjevilo. Teď jsem v 17tt a dobrý 🙂. Jsem po IVF, přesto jsem nikam ani nevolala, ono je to opravdu buď a nebo, u doktora s tím moc nezmůžou. Někdy dávají Utrogestan, ale ten už jsem v tu dobu kvůli IVF brala ve velké dávce. Držím pěsti, ať je to dobré. A chápu, že jdeš k doktorovi, aspoň mimčo zkontroluje. V kolikátém jsi týdnu?
@katule1990 Zítra tam půjdu měla jsem jít na kontrolu 15.6 typovala po telefonu 6tt nebo 6+5 teď už přesně nevím 😊 připadám si že akorát otravuji sestru na gynekologii po telefonu. Nechci aby byla nějaká naštvaná že tam musím jít
@siima12 Sestru vůbec neřeš, je to její práce a její problém, že je protivná. Často taky narážím na protivné sestry, doktoři jsou pak fajn. Člověk se tím nesmí nechat odradit. Zítra držím palce, jestli jsi 6+5, tak by už mohlo být vidět srdíčko 😍.
@katule1990 Děkuji moc❤️ Zítra mám zavolat prý tam jsou do 12 hod. Ale chci mít klid na duši, aspoň zjistím v kolikátém jsem týdnu. Po prvé těhotná tak plaším co se děje😃 jestli to je v pořádku to nahnědlé špinění🙂 doufám , že zítra sestra bude už příjemná😅
@siima12 I kdyby nebyla, tak se tím fakt nenech rozhodit. Nejdeš za ní, ale za doktorkou a podívat se na svoje mimčo 😇. Věřím, že to bude v pořádku, dej vědět. Já jsem taky těhotná poprvé a k těhotenství vedla cesta trnitá, tak vím moc dobře, jak můžou věechny možný věci člověka vyděsit 🙂.
@katule1990 Určitě dám vědět ☺️❤️ ještě jednou děkuji
@misa890 u me to byl hematom.Necekala bych na gyndu a jela do nemocnice hned
@katule1990 Tak jsem tam byla, nevidí v děloze nic ani váček. Tak říkala aby to nebylo mimoděložní. Vzali mi krev a dnes ve 12 mi budou volat.😢 Mám strach chci aby tam bylo mimi v děloze
Jednu zkušenost se spinenim mám špatnou pak další dvě těhu jsem krvácela doslova kaluž krve byla podemnou a teď máme dvě dcerky 🙂
@siima12 Ach jo, to je teda blbý, to mě moc mrzí 😢. A nemůže být těhotenství mladší, máš pravidelný cyklus/víš kdy byla ovulace? Jak dopadly výsledky krve? Asi budeš muset za 2 dny na další oběr, jestli HCG roste, viď?
@katule1990 Volali mi a potvrdili těhotenství a říkali že hcg je zatím nízké. Zítra jdu na další odběr krve. MS je nepravidelná a nevím kdy byla ovulace v květnu protože v dubnu jsem to dostala cca 22.4 a konec cca 29.4 tak ovu musela být v květnu ale nějak do toho asi 15.5 nevím, toho 18.5 byla MS a 5.6 jsem si dělala test který vyšel pozitivní a clearblue 3+
@siima12 Aha, tak to je teda divný. A hodnotu HCG neřekli? Jestli ukazoval test 3+ a teď by bylo HCG hodně nízké, tak to nevypadá moc dobře. Každopádně držím pěsti, dej zítra vědět 🍀.
@katule1990 No právě že mi ty hodnoty neřekli 😯 že prý neví jestli to bude v děloze nebo mimo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misa890 záleží na tom,jakou barvu to má a zda jsi bez bolestí. Mě začalo nejdřív růžové spineni,to trvalo 3dny,ale pak začala krev a bolesti,že se mi i kolena podlomila . Někdo spini první trimestr,někdo má dokonce i klasickou ms a dítě je v pořádku. Takže jestli jdeš zítra na prohlídku,nijak bych se nestresovala 😉