Těhotná. Krvácení-stalo se někomu?

misa890
26. dub 2020

Ahoj chtěla sem se zeptat mnela bych být 6 tt těhotenství dneska ráno sem začala trochu krvácet ale jen malinko myslíte že je vše pohodě zítra sem objedná na gyndu stalo se to taky někomu

amazonkajanik
26. dub 2020

@misa890 záleží na tom,jakou barvu to má a zda jsi bez bolestí. Mě začalo nejdřív růžové spineni,to trvalo 3dny,ale pak začala krev a bolesti,že se mi i kolena podlomila . Někdo spini první trimestr,někdo má dokonce i klasickou ms a dítě je v pořádku. Takže jestli jdeš zítra na prohlídku,nijak bych se nestresovala 😉

misa890
autor
26. dub 2020

Celou domu me bolely prsa ale nejak se mi zdá že přestali když sem se utrěla tam byla krev se mi zda červená možná i světle mám vložku ale nic netece žádná krev

misa890
autor
26. dub 2020

@amazonkajanik ale žádné bolesti nemám pod bříšku

amazonkajanik
26. dub 2020

@misa890 nech to na zítra a buď v klidu. Tohle má snad 70% těhotných. Já měla tehda náročnou práci a k tomu nervy doma. Navíc jsem nemohla uhnat doktorku,takže jsem šla po týdnu k jiné a ta mě nechala s těma bolestma chodit do práce,takže to jinak dopadnout nemohlo ...

misa890
autor
26. dub 2020

Snad máš pravdu už budu v klidu já už jednou sem samovolně potratila snad se nic nestane přála bych mít miminko

jjasmina
26. dub 2020

U někoho je to začátek konce , u někoho se mimi udrží, 50/50 no 🙂 budte v klidu, nožky nahoru a zítra uvidíte 🙂

sudylichozrout
26. dub 2020

@misa890 Proč, proboha proč nepoužíváš interpunkci? To je to tak těžké? Nedá se to číst.
Ano, stalo. Buď se ti rozjede spontánní potrat, nebo ne. Může jít klidně jen o prasklou cévku někde, případně o hematom. Víc ti řekne lékař.

market11016
26. dub 2020

@misa890 hlavně vklidu, já jsem tohle měla na začátku taky. Ležet a nic namáhavého nedělat, nic netahat a být vklidu pokud to jde. Měla jsem vedle plodu hematom, bylo to 50/50 jestli se plod udrží. Ležela jsem a nic jsem nedělala ani dlouhý stání, naštěstí se hematom během měsíce vstřebal a teď jsem 35+4tt💚🙂

katule1990
26. dub 2020

@misa890 Ano, stalo se mi to, myslím, že taky v 6tt. Docela dost jsem špinila tmavou krví, pak to přešlo. Den byl klid a pak se to stalo znova. Zase to přešlo a už se to neobjevilo 🙂. Pokaždé to špinění trvalo cca 2-3 hodiny. Nikde jsem s tím nebyla. Na kontrolách zatím vše v pořádku, jsem v 10 tt. Držím palce.

michaela1990xx
26. dub 2020

To se fakt neda číst bez te interpunkce 🤷‍♀️🤦‍♀️😀

siima12
9. čer 2020

@katule1990 Já mám stejný problém špiním nahnědlou krev myslíte že to je v poho? Volala jsem dneska sestře že bych zítra přišla

vrabcak0007
9. čer 2020

@siima12 jak pisou vyse...to ti nikdo nerekne..je to 50/50..navic v prvnim trimestru..ja zazila obe situace...pred 2 rokama jsem spinila..a bylo z toho pak zamlkle a potrat...rok na to opet tehotna..na konci 3 mesice opet spineni a mam doma 8m prcka...moje sestra dokonce prvni 3 mesice normal menstruovala...nezbyva nez myslet jen na to dobre..a 6bytecne neplasit..a samozrejme pri jistotu k lekari..

katule1990
9. čer 2020

@siima12 To samozřejmě takhle nejde s jistotou říct, ale určitě to může být dobré. Já jsem špinila cca v tom 6tt. Jeden den tmavou krví, trvalo to cca 2-3 hodiny, pak to bylo dobré. Den klid a další den to samé, pak už se to naštěstí neobjevilo. Teď jsem v 17tt a dobrý 🙂. Jsem po IVF, přesto jsem nikam ani nevolala, ono je to opravdu buď a nebo, u doktora s tím moc nezmůžou. Někdy dávají Utrogestan, ale ten už jsem v tu dobu kvůli IVF brala ve velké dávce. Držím pěsti, ať je to dobré. A chápu, že jdeš k doktorovi, aspoň mimčo zkontroluje. V kolikátém jsi týdnu?

siima12
9. čer 2020

@katule1990 Zítra tam půjdu měla jsem jít na kontrolu 15.6 typovala po telefonu 6tt nebo 6+5 teď už přesně nevím 😊 připadám si že akorát otravuji sestru na gynekologii po telefonu. Nechci aby byla nějaká naštvaná že tam musím jít

katule1990
9. čer 2020

@siima12 Sestru vůbec neřeš, je to její práce a její problém, že je protivná. Často taky narážím na protivné sestry, doktoři jsou pak fajn. Člověk se tím nesmí nechat odradit. Zítra držím palce, jestli jsi 6+5, tak by už mohlo být vidět srdíčko 😍.

siima12
9. čer 2020

@katule1990 Děkuji moc❤️ Zítra mám zavolat prý tam jsou do 12 hod. Ale chci mít klid na duši, aspoň zjistím v kolikátém jsem týdnu. Po prvé těhotná tak plaším co se děje😃 jestli to je v pořádku to nahnědlé špinění🙂 doufám , že zítra sestra bude už příjemná😅

katule1990
9. čer 2020

@siima12 I kdyby nebyla, tak se tím fakt nenech rozhodit. Nejdeš za ní, ale za doktorkou a podívat se na svoje mimčo 😇. Věřím, že to bude v pořádku, dej vědět. Já jsem taky těhotná poprvé a k těhotenství vedla cesta trnitá, tak vím moc dobře, jak můžou věechny možný věci člověka vyděsit 🙂.

siima12
9. čer 2020

@katule1990 Určitě dám vědět ☺️❤️ ještě jednou děkuji

zelenaesmolda
9. čer 2020

@misa890 u me to byl hematom.Necekala bych na gyndu a jela do nemocnice hned

siima12
10. čer 2020

@katule1990 Tak jsem tam byla, nevidí v děloze nic ani váček. Tak říkala aby to nebylo mimoděložní. Vzali mi krev a dnes ve 12 mi budou volat.😢 Mám strach chci aby tam bylo mimi v děloze

lenicka2323
10. čer 2020

Jednu zkušenost se spinenim mám špatnou pak další dvě těhu jsem krvácela doslova kaluž krve byla podemnou a teď máme dvě dcerky 🙂

katule1990
10. čer 2020

@siima12 Ach jo, to je teda blbý, to mě moc mrzí 😢. A nemůže být těhotenství mladší, máš pravidelný cyklus/víš kdy byla ovulace? Jak dopadly výsledky krve? Asi budeš muset za 2 dny na další oběr, jestli HCG roste, viď?

siima12
10. čer 2020

@katule1990 Volali mi a potvrdili těhotenství a říkali že hcg je zatím nízké. Zítra jdu na další odběr krve. MS je nepravidelná a nevím kdy byla ovulace v květnu protože v dubnu jsem to dostala cca 22.4 a konec cca 29.4 tak ovu musela být v květnu ale nějak do toho asi 15.5 nevím, toho 18.5 byla MS a 5.6 jsem si dělala test který vyšel pozitivní a clearblue 3+

katule1990
10. čer 2020

@siima12 Aha, tak to je teda divný. A hodnotu HCG neřekli? Jestli ukazoval test 3+ a teď by bylo HCG hodně nízké, tak to nevypadá moc dobře. Každopádně držím pěsti, dej zítra vědět 🍀.

siima12
10. čer 2020

@katule1990 No právě že mi ty hodnoty neřekli 😯 že prý neví jestli to bude v děloze nebo mimo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru