Ahojte, som teraz v prebiehajucom deviatom tyzdni a okrem vynechania menzes nemam ziadne dalsie priznaky. Stretli ste sa s tym aj vy? Nie je to predzvest niecoho zleho? 😨
Dakujem, kacka.va. Ja len z kazdej strany pocuvam, ako je komu zle a podobne, tak ma az chytil z toho zly pocit. Asi sa naozaj len musim tesit z bezproblemoveho tehu.
Někomu třeba nevolnosti přijdou později, já jediné, co bylo, měla jsem jeden čas citlivější prsa a párkrát mi něco nevonělo, ale to až později. Já taky tady často četla, že když mi není blbě, tak je to špatně, ale každé tělo se s tím človíčkem v bříšku vyrovná jinak, a naše těla ho rovnou přijala jako svojí součást, takže bez problémů 😉
seeweed, buď ráda, že je ti dobře a užívej si to 😉 Mě bylo celý těhu nádherně, kdyby mi nerostlo bříško, tak ani o těhu nevím 😅
Ahoj Seewed, ja jsem zatim v 6tt a krome toho,ze mam zacpu ,tak mi taky nic moc neni. Pry je to tim,ze nam tehotenstke hormony postupne a rovnomerne pribyvaji, nemame hormonalni vykyvy .
Pry je to vporadku. Koukni se treba na tehotenstv a stravovani.tam o tom holky taky pisou. 🙂
Seewed, to je určitě ok, ja jsem proplula celým těhotenstvím zatím bez problému, kdyby mi nerostlo bříško, ani nevím, že jsem těhotná, tak si to užívej
@seeweed Jsem ráda, že jsem našla toto téma, jsem zhruba v 7tt(nemám ještě průkazku),ale nic mi není a holky kolem mě blinkají,nespí...tak jsem ráda,že je to ok🙂A dopadlo tedy první těhu tak bezstarostně, jak začalo,nebo ti bylo zle až později?🙂
@smartbear13 Ahoj! Prve tehu bolo uplne bez problemov, aj porod bol uplna pohoda 🙂 Tak verim,ze aj teba nevolnosti obidu. Mna dobehli teraz v druhom tehu 😉
@seeweed Třeba budu mít stejné štěstí,jako ty,to by bylo fajn🙂Přeju,aby s druhým miminkem začalo být taky dobře a hlavně,aby bylo zdravé🙂
@smartbear13 dakujem a vela stastia! 😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já to měla taky tak, někdo si prostě těhotenstvím projde, že o tom ani neví. Buď ráda 🙂