Ahoj, holky dnes večer jsem zvracela a poprvé se mi stalo že jsem vyplivla slinu a v ní bylo malé množství krve světle, jsem v 7tt a zvracim celkem3 často a nevolnosti mám také často.
Má s tím někdo zkušenosti. Děkuji.
@lencaa11 tak jsem volala sestře a ta mi řekla že když to byla jenom kapička, vlastně to bylo jakoby spíš když po čištění zubů a vypllivnete se slinou kapku krve tak že to může být z toho jak je z toho zvracení ten krk podrážděnej, tak možná praskla nějaká céva malinká tím jak je v těhu víc vše prokrvené tak je to prý normální, samozřejmě kdyby tě krve bylo nějak extrémně hodně tak už je problém ale dneska už zase nic
@lencaa11 právě mi taky říkala, že můžu přijít doktor by mi napsal něco na nevolnosti, ale přijde mi to zbytečné je to sice otrava a stezuji si, ale aspoň vím že to tak má být, a hlavně jídlo v sobě udržím, přišla jsem na to že když si po jídle lehnu tak na půl hoďky než to trochu projde žaludkem tak je to v pohodě a zle mi není, ale myslím že to fakt funguje, si po jídle lehnou nebo sednout a nevolnost přejde
@2190 ahoj , já zvracela teda častěji (8krát denně ) a i krev .. docela mě to vylekalo ale doktorka řekla že tím zvracením jsem si podráždila něco v krku a proto zvedacím krev .. pokud je to malé množství , tak prý v pořádku
@andulka007 jojo přesně tohle jsem se taky dozvěděla, spadl mi zase kámen ze srdce, já měla fakt jen kapičku a dneska ráno tam zase nic nebylo, takže to bylo asi nějak podrážděný, ono prej stačí i když se ti navaluje takový to když chceš zvracet, ale nejde to, tak ten krk a jícen se namáhají
@2190 přesně tak , když se zvrací častěji tak se to podráždí a pak je krev hned .. ale tak pokud byla jen jednou tak je to vše v pořádku
@andulka007 jojo jenom včera večer no, dneska ráno jsem zase zvracela a žádná krev tam rozhodně nebyla, to vím jistě protože jsem vrhla mandarinku co jsem snědla 😂😀
Měla jsem to v obou těhotenství, kašel se zvracením a zvracení s kašlem, několikrát i troška krve. Bylo to jen nějaké podráždění. Ale vyděsilo mě to taky. A léky na zvracení jsem měla v obou případech, pomohly, doporučuju. Žádný zázrak, ale bylo to snesitelnější.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@2190 jak jsem psala tohle by se mělo řešit s lékařem a hlavně krev to už opravdu by měl lékař vědět že by vám dal léky na nevolnost hlavně i skrz mimco