Těhotenství po biochemickém těhu. Máte zkušenost?

zuzanajaresova
26. únor 2020

Hezky den ☺️ Chci se optat slečny a maminky, je zde některá, která prodělala biochemické těhotenství, hned to s menstruací odešlo a další měsíc byla těhotná? ☺️.. mám totiž strach, i když se říká, ze je pohnojeno, je fakt, že predtim čárky slábly, teď dálnice krásný ☺️.. jen se bojím, aby se to neopakovalo. Někdo podobná zkušenost?

lucieevita
26. únor 2020

Já s tím zkušenost nemám, ale ty čárky vypadají moc dobře, věřím že teď ti to vyjde🙂pohnojeno a teď už to bude ok👌

barcachejn
26. únor 2020

Vypada to krasne presne takhle jsem to mela ja a uz jsme ve 33tt 🙂)) preji hodne stesticka at je to tentokrat v poradku 🍀

anonym789
16. bře 2020

Dobrý den, zdravím...
já prodělala v únoru biochemické těhotenství. 5.2.-11.2. jsem měla MS, nebo spíše "čištění"...teď 6.3. měla přijít MS,ale nepřišla..vždy předtím jsem to měla pravdelné. Vím, že je to zásah a tělo se musí dát do pořádku. Jen se chci zeptat, zda má někdo zkušenost s biochemickým těhotenství a kdy přišel další cyklus ? Vím, že to má každý jinak ... děkuji moc za odpovědi 🙂

nat
17. bře 2020

@anonym789 nm se hned zadařilo po bio tehu 🙂 Teď aktuálně jsem 11 týden a zatím vše v pořádku😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru