Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jsem těhotná v 8 týdnu,když si udělám těhotenský test proužek je slabší nežli dřív. Mám docela obavy ... Děkuji za odpovědi.
@trpaslicka2 proc si děláš test? V tomto týdnu už bych brala v potaz pouze utz vyšetření u doktora
@lachtanice86. Jen si kontroluji zda tam porad je ...
@kkacca. Ahoj jo těhotenství je potvrzené
@trpaslicka2 no určitě se nevypari. Těhotenství mas potvrzené doktorem, počkej na další kontrolu, síla carky na těhotenském testu nic neznamená. A pokud nekrvacis tak se hod do klidu
@lachtanice86 taky jsem si dělala test těsně před kontrolou doktora, abych si byla jistá a nebyla pak zklamaná
@anet_98 no vzhledem k tomu, že hcg je hodně vysoké a kdyby se něco stálo tak klesá dost pomalu, tak ti test stejne nic neřekne
@trpaslicka2 taky se mi stalo, zkusila jsem pockat 2 hodiny (kdy jsem nepila) a udelala dalsi a ten uz byl silny 🙂 bala jsem se stejne jako Vy. Pokud se bojite zamlkleho, tak tam mi test neslabl a stejne to bylo zamlkle. Verim, ze vse bude v poradku 🙂
@trpaslicka2 no ono ti to moc nepomůže....např. já jsem těhotenský test měla silně pozitivní i když už jsem byla 14dní po potratu-revizi .....neboj to bude v pohodě ;)
Souhlas s holkama, test ti vlastně nic neřekne, osobní zkušenost.Řekne ti pouze jestli si nebo nejsi těhotná, ale ne pokud je vše v pořádku
@lachtanice86 to jo, ale já neměla pořádně silnou čárku ani týden po vynechání MS a nebyla jsem si jistá zda opravdu těhotná jsem nebo mám jen falešně pozitivní test (dělala jsem 2 z jednoho balení)
@anet_98 no ale tak to je dost rozdíl, než tu řeší zakladatelka
@lachtanice86 já taky že ne reaguju na její příspěvek, ale na tvůj komentář
@anet_98 to nedava smysl přeci. Ja ji psala, že delat test v 8tt je k ničemu.
@lachtanice86 no a já ti psala, že já taky dělala test v pozdějším období těhotenství, abych následující den u dr nebyla zklamaná (byla jsem v 7tt) 😂 hele nechme to být 🤦♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@trpaslicka2 Ahoj, mas tehotenstvi už potvrzené od doktora? Jinak slabší by teď urcite byt nemel..