Těhotenství, droga. Poznají to v krevním testu ohledně těhotenství?

gaabinaaa
18. zář 2020

Dobrý den holky mám dotas známá je asi těhotná má jít v pondělí na vyšetření 2 v jednom týdnu ji vyšel pozitivní test jednou odpoledne jedna silná čárka jedna slabá dnes opět to samé ale to už bylo ráno ale kcemu sem se těla dostat známá skusila drogu v úterý si ji při dala a má velké obavi že u lékaře to poznají pokud ji budou brát krev já se dočetla někde že v moči a krvi to zůstane minimum týden má někdo prosím zkušenost někdo

andyskarsgard
18. zář 2020

Si děláš srandu, když už věděla že je těhotná proč si dávala drogy? Hlavně napiš to srozumitelné musela jsem to číst 5x abych vůbec pochopila na co se ptáš.

merope
18. zář 2020

pokud má teprve slabou čárku na testu, proč k tomu lékaři vůbec jde? To tam ještě nic neuvidí.

nat
18. zář 2020

@gaabinaaa to je zase dotaz s logikou,tak takove by vubec nemely mit deti a co cekate ze Vam tu napisou maminky ??Radeji diskusi smazte a kamaradce vyridte at se chova zodpovedne a ne jak absolutni trubka.....

jjasmina
18. zář 2020

@nat To si napsala hodně slušně, hlavně tahle paní neumí ani psát, není to ani na urovni 1. třídy

nat
18. zář 2020

@jjasmina no a cekám,kdy za to budu linčovaná ,že toto píšu a že každý má pravo na dotaz😛😛No smysl to nema zadny ten dotaz

jjasmina
18. zář 2020

@nat Bez urážky , ale kolikrát fakt žasnu nad stupiditou některých dotazů

nat
18. zář 2020

@jjasmina že,také mám pocit,že poslední dobou jsou tu dotazy jak pro hloupe a nesvéprávné....

agneska7
18. zář 2020

Tak já myslím že to není kamarádka ale jsi to ty 😂😂

klokanka31
18. zář 2020

@gaabinaaa A nejsi ta těhotná spíš ty? Stylem psaní bych se ani nedivila. Každopádně to je pěkná 🐄 ne proto, že bere drogy, ale proto, že místo aby se bála o miminko, tak se bojí aby ty drogy doktor nepoznal. Chce se mi zvracet 😨

te_reza
18. zář 2020

Já si myslím, že to je spíš troll, v horším případě někdo hodně moc jednoduchej.

tyna229
21. zář 2020

@gaabinaaa achjo, ty kamaradky, co?! Clovek, aby za ne resil a zjistoval 😂😂😂😂
Ty jsi hloupa, az to boli! Sorry jako

adelafri
24. zář 2020

@gaabinaaa jak to dopadlo?

pincola
24. zář 2020

Drogy v těhotenství to je hnus. Já doufám, že to u lékaře poznají, a že taková matka už zůstane v důkladném hledáčku OSPODU. Obávám se ale, že z krve na těhotenský hormon to nepoznají. Laboratoř jim udělá jen ta vyšetření, co si zaškrtnou v žádance. Doufám ale, že mají zkušenost, nevidí feťačku poprvé a poznají to na ní. A případně si zaškrtnou ty drogy. A pokud se nepůjde léčit a bude brát do porodu, doufám, že bude miminko zdravé a že jí bude okamžitě odebráno.

klokanka31
24. zář 2020

@pincola Jo, drogy a těhotenství je hnus. Sousedi mojí tchýně mají dceru fetku, dva nejstarší kluci žijou u nich, dvě miminka ji hned po porodu odebrala sociálka, a teď čeká další. Když jsem ji viděla, chtělo se mi zvracet. Podle mě by fetkám měli udělat operaci, aby nikdy další děti mít nemohla.

pincola
24. zář 2020

@klokanka31 To je strašné, co popisuješ☹👎 Absolutně nechápu, že to je možné, až moc té svobody mi teda přijde. Jen nechápu, kde jsou práva toho dítěte. zavřít takovou těhotnou někam, do cpeciálního zařízení, kde prostě ty drogy brát nebude moct.A po porodu? Bu´d pokračovat v léčbě, a nebo ať si táhne, ale bez dítěte.

gaabinaaa
autor
24. zář 2020

Právě že ta osoba už jedno dítě má a nikdo nezakrocil a tet údajně je opět těhotná pokud se to potvrdí že je v jinem stavu tak přlri to dává pric má doma 2 měsíční dítko

gruyerre
24. zář 2020

@gaabinaaa připadá tě chytrý, takhle tady trollit? Nemáš strach, že tě tu někdo udá, že fetuješ, když máš dvouměsíční mimino? A pro policajty a sociálku už pak není žádná věda zjistit si, kdo jsi 😁

michaela666
24. zář 2020

Taková sorta lidí by se vůbec neměla rozmnožovat...Jak to dopadá se potom můžeme ( v tom lepším případě) podívat ve Výměně manželek.

gaabinaaa
autor
24. zář 2020

@gruyerre já to neberu nemám to za potřeby mám 2 děti a velké a ne žádné malinké ale nemá to cenu tady asi ani nějak psát stejně si každý mysli své

klokanka31
24. zář 2020

@gaabinaaa Dvouměsíční má doma jo? No tak to měla sex téměř ihned po porodu 😹 troll jak 🐷

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru