Dobrý den, chci se zeptat jestli některá z vás to tak taky měla
Ráno občas zvracim žaludeční šťávy zeleno žluté, vím je to nechutné... jenom jestli je to ok?
A někdy mě bolí břicho tak jako bych měla dostat menstruaci taková křečovitá bolest.
Ta bolest je celkem silná ale není to nic co by se zas tak nedalo2 zvládnout, jsem v 6+3 už mám dokonce i srdíčko ❤️
@orangutan123 mě to tedy vždy odezní jsou to takový křeče v břiše přesně takový možná i horší jsem měla když měla přijít MS ale pořád se uklidňuju tím že nekrvácím nešpiním nic
Ráno budeš zvracet obsah žaludečních šťáv, možná bych zkusila se najíst večer před spaním, ať je v žaludku aspoň něco. Děloha se zvětšuje, než si zvykneš, tak bolesti jsou plus-minus normální (samozřejmě ne nějak extrémně silné).
@2190 každá maminka to má jinak. Někdo problije celé těhotenství jako já s první dítkem, někomu mu je blbě/zvrací jen ten první trimest a někdo neví, že je vůbec těhotný.Nechej si napsat od gynekologa prášky od zvracení třeba ti pomůžou.Ty křeče mám taky teď v podbřišku,ale jsem 22+3 a doufám, že to zas bude brzo lepší.
Drž se🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@2190 S tím zvracením nepomůžu, já nezvracela. Ale menstruační bolesti sem měla celý první trimestr a i teď když se hodně přepínám se nějaké bolesti objeví