Těhotenství bez příznaků?

vaalllllllli8i
14. srp 2021

Dobrý den jelikož má paní dr.dovolenou
Tak jsem si dovolila zkusit koupit clear Blue test s ukazovatelem týdnů - ukázalo se mi 3+ (tedy jak tam je psáno 5 a víc týdnů )
Já nemám žádné příznaky na zvracení nebo něco aby mi smrdelo absolutně prostě vůbec nic kromě toho podbrisku jako by měla přijít ms.o něco menší bolest. Tímto bych se vás chtěla zeptat zda je to normální bez příznaků mám docela strach v lednu sem měla samovolný potrat ..
Děkuji

kevi1
14. srp 2021

Ved ti skoro ani nemeska MS, ake priznaky cakas?
Priznaky sa mozu dostavit ale nemusia, neznaci to nic 🙂

michaelarousova
14. srp 2021

@vaalllllllli8i me v tuhle dobu uz bobe bylo ale nekomu neni blbe cele tehu.tekle to brat nemuzes☺️

klokanka31
14. srp 2021

@vaalllllllli8i Já neměla snad žádné těhotenské příznaky po celé těhotenství, jen ze začátku se mi dělalo šoufl při čištění zubů. A mám z toho krásnou 15 měsíční princeznu.

katule1990
14. srp 2021

@vaalllllllli8i Chápu, že se bojíš, ale podle příznaků se nedá řídit. Mně začalo být špatně až tak v 6.-7tt a bylo mi šíleně zle až někde do 14tt. Ale ani to, když ti je zle, nezaručí šťastný konec. Buď ráda, že je ti dobře, držím palce, ať vše dobře dopadne.

vaalllllllli8i
autor
14. srp 2021

@kevi1 menstruace už týden zpoždění
Ale dekuji

vaalllllllli8i
autor
14. srp 2021

@katule1990 děkuji vám moc 😍

vaalllllllli8i
autor
14. srp 2021

@klokanka31 děkuji 😍

marimanta
14. srp 2021

Mně začalo teď potřetí byt nepatrně jinak v osmém týdnu, tehdy jsem na těhu přišla. Špatně jako špatně přišlo až v 10.tt 😉. Podruhé mi bylo zle asi pětkrát za celou dobu. Poprvé jsem blila celý první trimestr, ale taky určitě ne hned v začátku, to jsem dělala státnice a byla jsem úplně fit 🙃

vaalllllllli8i
autor
14. srp 2021

@marimanta děkuji , já jen že tohle je třetí těhotenství a u předchozích sem strávila každou chvíli hlavu nad misou :D
Jinak děkuji 😍

jako_mala_holka
14. srp 2021

Buď ráda, já si na začátku říkala, jakto, že mi není špatně... Cca v 7tt to začalo a pak jsem se modlila, aby už byl konec 😁 neznamená to vůbec nic, v klidu

sirinfirst
14. srp 2021

@vaalllllllli8i jsem těhotná po páté. Nikdy jsem kromě citlivějších prsou na začátku žádné příznaky neměla.

izzylka
14. srp 2021

Buď ráda, že ti nic není...příznaky s prosperitou těhu nemají nic společného.
Když jsem čekala syna, nebylo mi vůbec nic....teď u dcery jsem nepoužitelná ještě teď v 19.tt....zlaté těhu bez příznaků 🙏🏻🤣

kakba
14. srp 2021

@vaalllllllli8i mam za sebou 2 tehot.a ani u jednoho jsem nemela zadne priznaky. Jen zmena tlaku, ale az pozdeji. Takze to neni vubec divny

netopejr
14. srp 2021

Mne neni celkem nic skoto ceky I.trim, zato potom peklicko az do konce.

zelenaesmolda
14. srp 2021

@vaalllllllli8i Doporucuju porad I didn't know I was pregnant 🙂

lachtanice86
14. srp 2021

Ja vzdy zacala zvracet až kolem 7tt.

jsme
14. srp 2021

Ehm já první těhotenství zjistila 11+4, bez jakýchkoliv příznaků, měla jsem i menstruaci. Druhé plánované těhotenství jsem zjistila 10+ opět bez příznaků i s menstruací. Příznaky opravdu být nemusí 😉🙂

jiriiinka
14. srp 2021

Me zacaly veskere příznaky az nejak 8-9tt..tak si zatim uzivej ze jsi v pohode 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru