Zdravím,jsem v 5tt+5dni....dnes se mi objevila silná bodavá bolest v podbřišku,občas mi to píchne i v kostrči, když vstanu bolí to i při chůzi, dlouho jsme se snažily o miminko a nerada bych o to přišla. Nekrvacim ani nespinim. Děkuji mockrát za odpovědi
@nikol1612 já jsem měla takovou podobnou bolest ve druhém těhotenství až do 13tt. Byla to hrozně ostrá, bodavá bolest na pravé straně podbřišku. Bylo to spíše vklidu, když jsem ležela, někdy i v noci. Byla jsem vždycky strašně opocena a bylo mi i na omdlení. Myslela jsem, že mám mimodelozni. Dr jsem všechno řekla, ikdyz bylo embryo v děloze, tak mě důkladně vysetrila, jestli ještě něco není ve vejcovodech. Nic tam nebylo. Nakonec řekla, že to může být ze žlutého tělíska a pak jak přebírá funkci placenta. Kolem 13tt takhle bolest úplně zmizela. V prvním těhotenství jsem tohle nikdy neměla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Odpovědi na jakou otázku?? Může to být cokoliv - uhnizďování, rozpínání dělohy, ale i potrat. V této rané fázi těhotenství člověk prostě musí doufat, že to bude v pořádku, protože dělat nejde nic moc... Držím pěsti, ať je vše v pořádku 🍀❤️🙏