Těhotenství a krvácení. Co se děje?

kristyna63737
1. říj 2023

Ahoj. Tak včera jsem se dozvěděla, že jsem těhotná 9 tt. Ale mam dotaz. Tady mam krasnou fotecku ultrazvuku pry je miminko v pohode a tak. Ale dneska ścely den slabe krvacím a ja nevim co se deje? Mate nekdo zkusenosti? Prisla jsem tak o nekolik miminek ale tohle je poprve co se drzelo tak dlouho a vcera bylo vse v pohode a odedneska krvacím tak z toho mam teochu strach.

chybadel
1. říj 2023

@kristyna63737 byt tebou tak si zajdu na pohotovost vzhledem k minulejm zkušenostem nebo počkám do pondělí na svoji doktorku.. ale já bych to nevydržela a šla bych na pohotovost ať si klidně říkají, ze jsem histerka 😂👍🙈😊

nazka
1. říj 2023

@kristyna63737 ahoj, určitě jdi k dr. Já tohle tak zažila, dr říkal, že to nesmí být jasná krev. Držím palce, aby to bylo v pořádku 🍀🍀🍀

lencaa11
1. říj 2023

@kristyna63737 zašla bych k lékaři ☘️☘️

lusiana777
1. říj 2023

@kristyna63737 a neřekla ti, že tam máš třeba i hematom? Mohl by to být on, ale jak píší holky, zajdi k dr a budeš mít jistotu 🍀❤️

mama_mila
1. říj 2023

Šla bych co nejdřív na gyndu nebo klidně na pohotovost, bála bych se. Držím palce ať je to ok 🍀

petrapirkova
1. říj 2023

Špatná cytologie

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru