Těhotenství 8. tt, 76 kg. Někdo stejně?

9. led 2023

Ahoj holky, omlouvám se za anonym…
Měřím 166cm a vážím 76kg🙄 momentálně jsem 8+1tt.. chtěla jsem se optat, mám tady někoho, kdo vážil cca stejně? Můj problém je, že momentálně se pouze přejídám ( sladkosti, chipsy…) a chtěla bych najet na nějaký režim, protože už teď na sobě pociťuji, jak mi vyrostlo břicho ( ale samozřejmě zatím tuk ) mám tu někoho kdo najel na režim a nepřibral nějak moc? Popřípadě zhubl, ale miminko bylo v pořádku?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

laloogrey
9. led 2023

Já vážila stejně na začátku těhotenství jako ty a mám 160 cm. Žádný režim jsem si nestanovila, jen jsem se snažila nepřejídat se hlavně večer... Ale nijak jsem se neomezovala... Váha napřed vyrostla na 78,5 kg v týdnu 13+5, pak klesla na 77,1 kg v týdnu 18+3 a teď jsem 22+1 a mám 80 kg. A všechno je v naprostém pořádku. V prvním těhotenství jsem to také tak měla podobně a za celé těhotenství jsem přibrala 11 kg.

keety2
9. led 2023

U syna jsem začínala s váhou jako ty držela jsem režim neorejidala jedla jen tmavé pečivo atd... Stejně jsem nabrala přes 20kg a malý měl 2800g... S dcerou jsem začínala na 85kg vůbec se nehlidala a přibrala jsem necelých 10kg a porodní váhu měla 3150g... Takže za mě to někdy ovlivnit nejde

laloogrey
10. led 2023

@keety2 Taky si myslím 🙂

Anonyme, rozhodně bych se vyprdla na nějaké diety... Jez, na co máš chuť, ať jsi spokojená jak ty, tak i mimošek 😉 To je teď nejdůležitější 🙂

lauriak
10. led 2023

Ja som druhe tehotenstvo zacinala na 74 s vyskou 170cm a podarilo sa mi do konca nabrat na 94 🤦🏼‍♀️ A to som sa neprejedala. Ale utesim ta, dneska nosim uz velkost S/M 😉

bara88
10. led 2023

@laloogrey tak já myslím že paní dietu držet nechce ale jen nechce zbytečně přibrat, kdybych měla jist co chci a na co mám chuť tak vážím 100kg

mdch91
10. led 2023

@laloogrey tak ono ze sladkosti a chipsu to mimco moc spokojeny nebude.

ester_ka
10. led 2023

Já začínala u druhého dítěte s váhou jako ty a přibrala jsem "jen" 9 kg

laloogrey
10. led 2023

@mdch91
@bara88

Tak předpokládám, že má paní rozum a když se vše jí v rozumné míře, tak to neublíží nikomu... Je potřeba ke všemu snad přistupovat se zdravým rozumem... Asi nebude jíst pytlík brambůrek denně...

bara88
10. led 2023

@laloogrey neublíží ale zbytečně přijedeš.ja takové to že když je někdo tehotny má jist na co má chuť nemam rada

laloogrey
10. led 2023

@bara88 Aha, tak to už je názor od názoru, no...

kackabis
10. led 2023

Já první těhotenství: počáteční váha 87kg. Rodit jsem šla s 99kg. Z porodnice jsem odcházela s 85kg, po třech měsících kojení jsem vážila 72kg.
...podle mě stačí se nepřežírat sladkým a mastným. Jasně že když máš chuť, tak si dej, ape nevidím moc v tom, že je pro dítě ok když denně sežereš balík chipsů.
Teď jsem podruhé těhotná. Počáteční váha 91kg, teď jsem 17+3tt a vážím 91,8. Jím normálně tak jako předtím, jen jsem vysadila kafe a čokoládu kvůli předchozí preeklampsii.
Jez dle vlastního rozumu a budete v pohodě ty i dítě 🙂

vercaaevzen
10. led 2023

Mám 165 cm, otěhotněla jsem když jsem měla 74kg. Rodila s 86kg. Držela jsem dietu kvůli cukrovce. Sladké jsem jedla. Celkově jsem se ale nepřežírala. A jedla dost zeleniny. Po porodu jsem zhubla 6kg. Pak se začala přežírat a byla zpátky na porodní váze. Vysadila jsem sladkosti a bílý pečivo, začala jíst vic zdravě a mám po roce 64kg.

volfikovi
10. led 2023

Já se také hlásím 😉 loni touto dobou jsem měla 93 kg. Díky cukrovce jsem zhubla 11 kg a teď jsem otěhotněla jsem také 8tt. Mám pouze 150 cm a momentálně 85 kg píchám inzulín a zatím váha nahoru nejde, ale je to moje poslední těhu a věřím že váha poletí.

franerka
18. kvě 2023

v 1. těhu jsem začínala na 82 a přibrala 12 kg, mimi 3,05kg, 2. těhu 72 a nabrala 9 kg, mimi 3,6kg, teď 3. těhu jsem začínala na 85 a zatím mám nahoře 2 kg...dle mého to neovlivníš

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru