Ahoj jsem v 7tt s druhým mimi💕💕
Je mi šíleně nezvracím ale je mi pořád zle 🙄 dokonce sem tam mě přepadne taková slabost že to není možný, o nadýmání ani nemluvím, jsem nafouklá jako bych byla ve 4mesici. Je to normální ? A přejde to ? S prvním sem to takto neměla.
Ano, v těhotenství je to normální. U druhého dítěte zjistíš, že všechno může byt jinak
Tak v první řadě gratuluji a v druhé řadě…takhle jsem trpěla v podstatě celé těhotenstvi 😂 Jen teda zvracela jsem celý první trimestr od rana do večera.
Jedine co muj žaludek občas prijal byl vývar a par kapek vody. Ani piškoty, suche rohliky…hrozný.. antimetil mi nepomahal a lizatka na nevolnosti taky ne. A Nafouklá jak balón až do konce …😃 Buď v klidu. Někdy to prostě přejde. Někdy 😃
U čtvrtého těhotenství mi bylo špatně už od konce 5tt, celodenní kocovina bez chuti k jídlu. Do toho jsem ráno a večer téměř vždy zvracela. Uklidnilo se to až na konci 10tt. Teď jsem 13tt a už můžu jist vše. Jen teda kafe mi pořád nijak nechutná :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na nevolnost mi vždy pomáhal antimetil. Na nadýmání simethicon. Někomu je zle chvilku, někomu první trimestr, někomu celé těhotenství. Já tedy nikdy nezvracela, ale nejednou jsem měla na mále 😄 Jak řekla kdysi doktorka "je to jiný stav".